Diana Matei lanseaza Ciuleandra pe ritmuri reggae

Diana Matei, cea care a cantat in deschiderea concertului lui Michel Bolton, impresionand o sala intreaga, pregateste o noua surpriza fanilor. Artista va lansa, in aceasta toamna, piesa Ciuleandra pe ritmuri… reggae si, totodata, va surprinde cu o noua trupa, formata din instrumentisti si dansatori.Diana Matei pregateste un nou album

Piesa este extrasa de pe noul sau album, aflat inca in lucru, si este o reorchestrare a bine cunoscutei melodii populare Ciuleandra. Diana Matei a creat aceasta melodie in urma cu un an jumatate, insa a pastrat-o sub cheie, asteptand un moment prielnic pentru a-si surprinde publicul. Single-ul ilustreaza stilul personal al talentatei artiste si promite sa aduca un plus de unicitate carcteristica all style fusion.

„Este una dintre piesele mele de suflet, care imbina varianta originala cu o interpretare personala, parte din versuri purtand semnatura proprie. Piesa are energie, are ritm, dar si putin din personalitatea mea,” a povestit Diana Matei. Artista reuseste, intr-un mod inconfundabil, sa imbine ritmurile moderne cu cele pur romanesti, rezultatele fiind apreciate atat pe piata muzicala autohtona cat si pe piata muzicala internationala. Daca interpretarea o va depasi pe cea a Mariei Tanase, asta ramane de vazut!

Text: Madalina Manole