Artistii Universal Music Romania au lansat Imnul Optimismului, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei

La aniversarea de 25 ani de activitate, HOSPICE Casa Sperantei a dat startul Campaniei „Academia de Optimism“, o platforma de e-learning si de strangere de fonduri (www.academiadeoptimism.ro) si, alaturi de Universal Music Romania, a lansat Imnul optimismului, un proiect All Stars, cu artisti din portofoliul casei de discuri.

Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Doru Todorut (Deepcentral), Sore, Giulia se numara printre artistii MediaPro Music/Universal Music care au inregistrat imnul in studioul HaHaHa Productio, partea video a proiectului fiind semnata de  Andrei Stan.Ajutor pentru 22.000 de copii si adulti

Atat piesa, cat si videoclipul, au fost lansate in cadrul evenimentului aniversar care a avut loc recent in prezenta artistilor, jurnalistilor si sustinatorilor cauzei HOSPICE, cu ajutorul carora fundatia a reusit sa fie aproape pana acum de 22.000 de copii si adulti cu boli incurabile si de toti cei dragi acestora.

„Unul dintre primii pacienti ingrijiti de HOSPICE a fost un tanar, Ciprian. Atunci cand el a plecat dintre noi, mama lui a venit la mine si mi-a dat un carnetel pe care Ciprian il lasase special pentru mine. Pe prima lui pagina, Ciprian mi-a scris: «Promite-mi, te rog, ca vei fi mereu prietenul meu. Eu promit.» Astfel de cuvinte, trairi si momente sunt cele care m-au facut sa merg mai departe”, a spus Graham Perolls, fondatorul HOSPICE Casa Sperantei, cu aceasta ocazie.

Dupa un sfert de secol de activitate, HOSPICE Casa Sperantei dezvolta un centru socio-medical la Adunatii Copaceni. Proiect unic in Europa de Est, acest centru va contribui simtitor la imbunatatirea calitatii vietii copiii care sufera de o boala incurabila si va acestora. Prin diferitele forme de terapii, de la cele clasice la cele revolutionare, prin tehnologie, HOSPICE Casa Sperantei isi doreste ca acest centru sa devina in cel mai scurt timp un punct de referinta in ingrijirea paliativa mondiala.

Text: Oana Baltoc