Aşa arată cea mai cerută tunsoare a acestei veri

Vrei o tunsoare nouă? Indiferent dacă te afli după o transformare post-lockdown sau pur și simplu îţi place să încerci noile tendințe în materie de păr, află că există un nou stil de a-ţi tunde părul vara asta. O nouă formă dată coafurii bob clasice a dat naştere tunsorii momentului: bobul francez.

Mai scurt decât bobul obișnuit, bobul francez a înregistrat o creștere a cererii din partea clienților.

Adam Reed, un hairstylist de renume în industrie a declarat că: „De când am redeschis salonul, am avut deja câteva cliente care au cerut bobul francez sau o ușoară interpretare a acestuia. Ele au dorit să se tundă mai mult în timpul pandemiei și atunci am mers pe această tunsoare, care a şi primit aprecieri. Unei cliente i-am vopsit părul roz strălucitor şi am tuns-o bob francez şi i-a prins foarte bine acest styling.”

Despre tunsoarea bob

Chiar dacă arată fresh în 2020, tunsoarea are o istorie bogată și a fost populară în anii 1920 și ’30. „Îmi amintește de Louise Brooks – îţi dă senzația asta de cântăreață de jazz. Este obraznică și elegantă„, spune Reed.

View this post on Instagram

indoor polaroids @lu.goldie

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Stilul inspirat de epocă este ușor mai scurt decât bobul clasic cu lungimea umărului și poate fi purtat fie elegant și drept, fie într-un mod nonșalant, mai dezordonat.

„Este un bob ascuțit, conturat de bărbie, iar colţul bobului ar trebui să lovească colțul gurii”, mai spune Reed despre tunsoare.

Vezi ce tunsori bob au încercat vedetele!

Şi pentru ca părul să arate sănătos şi îngrijit, alege şamponul potrivit de la Bioclin Bio

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar

august 10th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate