Aşa arată cea mai cerută tunsoare a acestei veri

Vrei o tunsoare nouă? Indiferent dacă te afli după o transformare post-lockdown sau pur și simplu îţi place să încerci noile tendințe în materie de păr, află că există un nou stil de a-ţi tunde părul vara asta. O nouă formă dată coafurii bob clasice a dat naştere tunsorii momentului: bobul francez.

Mai scurt decât bobul obișnuit, bobul francez a înregistrat o creștere a cererii din partea clienților.

Adam Reed, un hairstylist de renume în industrie a declarat că: „De când am redeschis salonul, am avut deja câteva cliente care au cerut bobul francez sau o ușoară interpretare a acestuia. Ele au dorit să se tundă mai mult în timpul pandemiei și atunci am mers pe această tunsoare, care a şi primit aprecieri. Unei cliente i-am vopsit părul roz strălucitor şi am tuns-o bob francez şi i-a prins foarte bine acest styling.”

https://www.instagram.com/p/CDOIVdcqUaS/?utm_source=ig_embed

Despre tunsoarea bob

Chiar dacă arată fresh în 2020, tunsoarea are o istorie bogată și a fost populară în anii 1920 și ’30. „Îmi amintește de Louise Brooks – îţi dă senzația asta de cântăreață de jazz. Este obraznică și elegantă“, spune Reed.

https://www.instagram.com/p/B-FSe4Gn0Oq/?utm_source=ig_embed

Stilul inspirat de epocă este ușor mai scurt decât bobul clasic cu lungimea umărului și poate fi purtat fie elegant și drept, fie într-un mod nonșalant, mai dezordonat.

https://www.instagram.com/p/B_ibEvQgFwp/?utm_source=ig_embed

„Este un bob ascuțit, conturat de bărbie, iar colţul bobului ar trebui să lovească colțul gurii”, mai spune Reed despre tunsoare.

https://www.instagram.com/p/CCtXV2KDRDa/?utm_source=ig_embed

Vezi ce tunsori bob au încercat vedetele!

Şi pentru ca părul să arate sănătos şi îngrijit, alege şamponul potrivit de la Bioclin Bio

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar