Aşa mamă, aşa fiică. Ea este fata Monicăi Bellucci

deva cassel monica bellucci

La doar 15 ani, fiica cea mare a Monicăi Bellucci şi a actorului francez Vincent Cassel a devenit imaginea parfumului Dolce Shine.

“A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la şcoală. Şi-a dorit să încerce această experienţă şi a profitat de şansa care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-şi demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulţii şi că poate gestiona o posibilă carieră“, a povestit Monica despre fiica sa, într-un interviu. “Vrea să-şi continue studiile şi să experimenteze greutăţile şi frumuseţea de a fi adolescentă”, a încheiat actriţa.

monica bellucci

Deva Cassel este la fel de frumoasă ca mama sa, drept urmare, anul trecut, casa de modă Dolce & Gabbana le-a invitat pe ambele pe podium, în cadrul Săptămânei Modei de la Milano.

Deva are o soră mai mică, pe Leonie, alături de care a stat în izolare, în Spania. Deşi cele trei locuiesc la Paris, Monica a decis să se mute cu fetele mai aproape de tatăl lor, pentru a-l putea vizita în timpul pandemiei, fără a încălca regulile sanitare. Vincent, în vârstă de 53 de ani, s-a recăsătorit cu Tina Kunakey, cu care mai are o fiică.Despre Monica Bellucci şi Vincent Cassel

Monica Anna Maria Bellucci, în vârstă de 55 de ani, este actriţă şi fotomodel italian, din regiunea Umbria. În 1988, Bellucci s-a mutat la Milano unde a semnat un contract cu agenția Elite Model Management. În 1989 a devenit un model cunoscut la Paris și la New York. A pozat printre altele pentru Dolce & Gabbana și revista Elle. În același an, Bellucci a început să ia lecții de actorie. În 2004 se află în lista anuală 100 cele mai frumoase femei din lume a celor de la AskMen.

În Italia este considerată sex simbol. Aceasta s-a căsătorit cu fotograful Claudio Carlos Basso în 1990, dar de care a divorțat şi s-a recăsătorit cu actorul francez Vincent Cassel. Cu acesta le are pe Deva, în vârstă de 15 ani, şi pe Leonie, în vârstă de 10 ani. În timp ce era însărcinată cu Deva, Bellucci a pozat nud pentru varianta italiană a revistei Vanity Fair, ca protest față de legislația restrictivă a italienilor în privința tratamentelor de fertilitate. Cei doi actori au divorţat în 2013.

Text: Bettina Cristea