Așa mamă, așa fiice!

Angelina Jolie se află într-un tur de promovare a filmului Eternals, un film american cu supereroi de la Marvel, în care actrița joacă rolul Thenei, o supereroină care are super-putere, viteză și rezistență.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.În turul de promovare, Angelina Jolie și-a adus 5 dintre cei 6 copii, pe covorul roșu

Prima apariție a actriței împreună cu cei cinci copii a fost la cea de-a 16-a proiecție a Festivalului de Film de la Roma. Jolie a pășit pe covorul roșu într-o rochie argintiu-metalizată fără bretele, cu o trenă discretă care s-a modelat perfect pe silueta ei, marca Versace, arătând ca o „zeiță”, potrivit postării de pe Instagram a Donatellei Versace.

Se pare că frumoasa actriță a pornit o tradiție și merge însoțită de copii la fiecare eveniment de promovare. Prima apariție a acesteia alături de copiii a fost la Roma, unde fiicele ei au demonstrat că au moștenit simțul fashion al mamei lor.

Fiica Angelinei Jolie, Zahara Jolie-Pitt, aduce un omagiu stilului elegant al mamei sale.

Tânăra de 16 ani a purtat o rochie din dressingul Angelinei, la premiera de la Dolby Theatre din Hollywood. Zahara a ales o creație Elie Saab pe care mama ei a purtat-o la premiile Oscar din 2014.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Reciclarea și repurtarea articolelor vestimentare nu sunt practici noi pentru familia actriței. Angelina a declarat pentru o publicație britanică, că este important să investească în calitate pentru a putea refolosi tot ceea ce cumpără!

Garderoba Angelinei Jolie este cadoul care continuă să ofere fiicelor ei unele dintre cele mai spectaculoase ținute atunci când vine vorba de look-urile lor de pe covor roșu. La doar câteva zile după ce am văzut-o pe fiica ei cea mare, Zahara, purtând una dintre rochiile Angelinei, Shiloh Jolie-Pitt a decis „să intre” în dulapul mamei pentru o declarație fashion pe covor roșu.

Shiloh a însoțit restul familiei la un alt eveniment pentru premiera filmului Eternals, iar pentru covorul roșu a purtat o rochie Dior, alb-negru, cu model floral. Rochia în cauză este una pe care faimoasa ei mama a purtat-o în 2019. Se pare că rochia a trecut printr-o oarecare modificare pentru Shiloh, tivul a fost scurtat și corsetul ușor modificat.

Cât despre Jolie însăși, a purtat o rochie custom-made din două piese, marca Valentino Haute Couture, în nuanțe alb-negru.

Pictorial demn de o zeiță

După o săptămână de momente vestimentare spectaculoase pentru turul de promovare a Eternals, ieri, Angelina Jolie a apărut cu încă un look uimitor. Pozând pentru un pictorial special înainte de premiera de la Londra, câștigătoarea de Oscar a ales o rochie spectaculoasă Valentino, de data aceasta cu un plus de volum.

Iulia Mirică

Foto: hepta, www.harpersbazaar.com, www.vogue.com, google images