Atitudinea potrivita

atitudineSupletea este necesara pentru a cobori o scara cu gratie, pentru a dansa, pentru a cadea fara sa te lovesti, pentru a face sport, pentru a face o multime de gesturi obisnuite in viata cotidiana. Este o calitate fizica ce tine de elasticitatea tendoanelor si a muschilor.

Un trup lipsit de suplete, oricat de armonios ar fi construit, nu poate sa placa, fiind lipsit de tonicitate. Supletea este un indiciu de tinerete, dar nu este apanajul tineretii. Exista copii care nu sunt dotati cu suplete si oameni maturi care nu sunt rigizi.

Oamenii nu se nasc cu tendoane “elastice”. Cerand unui grup de copii asezati jos, cu picioarele intinse si desfacute, sa atinga solul cu capul, se constata ca numai unul din patru reuseste.

 

Supletea este o calitate care se poate obtine, intretine si acest lucru este obligatoriu, altfel, cu varsta, miscarile devin mai limitate si expresivitatea lipseste. Pentru aspectul exterior, produsele pe care vi le recomandam sunt AA Expresso Slim, AA Help, AA Sensitive Body (toata gama pentru intretinerea corpului). Pentru starea de spirit, cititi revista TONICA de unde puteti obtine atitudinea potrivita, supla si dinamica deopotriva.

 

Autor: Otilia Ostrotki