Avangarde Fusion, un show inedit de hairstyling

Avangarde Fusion, un show inedit de hairstylingAvangarde Fusion este un proiect ce-si doreste sa cultive o noua forma estetica, originala, in domeniul hairstylingului si promoveaza combinatii inedite de culori, linii si unghiuri. Show-ul excentric de hairstyling va avea loc duminica, 3 iulie, ora 15:00, la Plaza Romania si va fi sustinut de doi artisti ai parului, Roberto Godini si Alex Constantin.

Invitati speciali la Avangarde Fusion

Spectacolul va incepe cu demonstratii de hairstyling si va continua cu momente artistice sustinute de dansatori si cantareti renumiti, printre care Cosmin Soare si Adonis Crash Boom, dansatori de street dance si capoeira care vor deveni, totodata, si modele pentru cei doi hairstylisti. Un alt invitat special al show-ului va fi beatboxerul Stefan Condrea care va prezenta, impreuna cu Roberto Godini, un moment unic de hairstyling si beatbox. De asemenea, cantaretul Mihai Chitu va juca rol de model si va incheia evenimentul cu un moment deosebit de muzica live. Show-ul isi propune sa demonstreze publicului ca nimic nu este imposibil in aranjarea si stilizarea parului, iar combinatia de talent, creativitate si curaj conduce la realizarea unor adevarate opere de arta si stil.

Tonica este partener media al acestui eveniment.

Text: Madalina Manole

iulie 1st, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate