Avanpremiera Hunger Games- un adevarat succes

Avanpremiera Hunger Games- un adevarat succesSeara de miercuri a fost rezervata lansarii celui mai asteptat film al lunii. Oameni cunoscuti au luat parte la avanpremiera filmului Hunger Games, un film foarte indragit in intreaga lume, care a avut loc la Cinema City Cotroceni.

 Katniss si razboiul mondial

Trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa vad celalalte parti si stiam despre film doar ce citisem pe siteurile de specialitate. Dar, m-a surprins in mod placut. Asa cum a spus si Andreea Esca in cuvantul de deschidere, filmul poate reprezenta foarte usor Romania in 2014. Katniss Everdeen este o eroina de care are nevoie societatea de astazi, pentru ca dincolo de fantasticul filmului, este o femeie curajoasa, care lupta pentru dreptate si pentru tara sa, daca am fi sa si traducem in realitatea zilelelor noastre, iar intreaga lume, nu doar Romania, are nevoie de oameni care isi iubesc tara si o apara. Personal, m-am indragostit de muzica din film, mai ales de piesa pe care o canta Katniss pentru a-i aminti lui Peeta cine este. Iar fanii acestui film,care nu sunt deloc putini stiu despre ce vorbesc.

 

Fotografii si sageti

Vedete alaturi de copii, jurnalisti sau bloggeri au luat parte la evenimentul de lansare a filmului ce a doborat recordul de incasari pe plan international chiar din prima seara. Panoul personalizat si miciile accesorii ce te introduceau in lumea filmului a fost unul dintre punctele de atractie ale serii. Pentru cateva secunde, in fata panoului, invitatii au facut schimb de roluri cu vitejii din Hunger Games. Au urmat aperitivele care pe langa faptul ca aratau grozav, erau si delicioase, perfect asortate cu vinul roze. Lansarea filmului a fost organizata de cei de la Forum Film in colaborare cu revista “The One” , de unde am inteles si implicarea Andreei Esca. O seara relaxanta in care am vazut un film altfel, cu o muzica exceptionala si actori frumosi, de peisaje nu mai vorbesc. Va recomand sa nu ratati prima parte din capitolul final Hunger Games-Jocurile foamei.

 

Text: Andreea Maria Varlan