Bacio di Moda, moda pe Calea Victoriei

Bacio di Moda, moda pe Calea VictorieiBacio di Moda a deschis portile noii sale locatii, pe Calea Victoriei, nr. 118. „Buticul de moda” beneficiaza de un nou concept si aduce in inima Bucurestiului cele mai noi creatii ale designerilor italieni si nu numai. Printre brandurile pe care le vei regasi se numara Elisabetta Franchi, Mangano, Imperial, Gil Santucci, Babylon, Michael Kors, Vicolo, Kontatto etc. Invitatii au fost intampinati cu un covor rosu la intrare si au ciocnit cate un pahar de sampanie.

Vedete prezente la eveniment

Printre vedetele prezente la seara dedicata modei de pe Calea Victoriei s-au numarat Gina Pistol, Anda Adam (a fost si primul eveniment la care a participat dupa nastere), Xonia, DJ Wanda, Diana Bart, Paula Chirila, Iuliana Luciu, Alexandra Calafeteanu, dar si criticul de moda Alin Galatescu. Si pentru ca tot suntem in perioada cadourilor de Craciun, daca vrei sa-ti faci un cadou, trebuie sa faci o vizita magazinului Bacio di Moda, sigur ai sa gasesti ceva pe gustul tau.

Text: Ruxandra Dumitrescu

decembrie 15th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate