Bătălia muzicii retro

„Bătălia Muzicii Retro aduce în acelaşi loc, într-o competiţie acerbă şi extrem de apetisantă, artişti de top si legende ale muzicii româneşti – Cargo, Class şi 3 Sud Est.

Campania se desfăşoară până la finalul lunii noiembrie iar cele trei trupe care au intrat în această „bătălie”- Cargo, 3 Sud Est şi Class – îsi susţin genul muzical pe care îl reprezintă – rock, pop şi electro. Pentru a intra în concursul „ Bătălia muzicii retro”, fanii trebuie să intre pe https://momente.cool/batalia-retro, să îşi voteze trupa care reprezintă stilul muzical favorit şi să trimită un scurt mesaj personalizat, în stil retro.
La finalul competiţiei, câtiva norocoşi dintre cei care au votat pentru trupa câştigătoare, se vor bucura de o experienţă de neuitat – o zi alături de idolii lor.
Pofta de vot este deschisă de piesele înscrise în concurs de către trupe: „Ziua vrăjitoarelor” de la Cargo, „Amintirile” de la 3 Sud Est” şi „Toată lumea” de la Class. În mesajele audio pe care trebuie să le înregistreze şi înscrie pe site, fanii trebuie să dedice unei persoane, piesa corespunzătoare formaţiei pe care o votează, printr-o dedicaţie originală, creativă şi în stil retro.
Campania este susţinută  de Universal Music România & MediaPro Music, iar în Social Media battle-ul este moderat de către Alex Mocanu (stand-upper).Trei trupe, un singur câștigător


Trupa Cargo are una dintre cele mai impresionante istorii, cu peste 30 de ani de concerte și turnee, zeci de albume și single-uri de succes. Din 1985 și până acum, au reușit ceva ce le-a ieșit doar câtorva formații din anii ’90 – să rămână autentici și relevanți de-a lungul atâtor ani. Rock on, guys!

În anii ’90, trupa Class aducea pe scena românească un coolness cu care nu eram încă obișnuiți. Piesele lor au fost printre primele care au rulat obsesiv la radiourile românești, care au primit zeci de premii la gale de succes ale industriei și care au făcut pe “toată lumea, toată lumea” să sară pe piesele lor, la party-uri până dimineața.

De la Nord la Sud, de la Est la Vest și-n toate punctele cardinale, trupa 3 Sud Est făcea show și ridica mulțimea în picioare. În anii ’90, Laurențiu, Viorel și Mihai erau regii indiscutabili ai topurilor radio, ai scenelor de festival și ai ringurilor discotecilor din toată țara. Nebunia creată în jurul 3 Sud Est a dus la vânzarea a peste un million de albume de-a lungul carierei.