Bazar de Cotroceni – descoperă mașini de epocă, antichități, dar și reduceri la electrocasnice

Ce faci în weekend-ul 21-22 mai? Hai la Bazar de Cotroceni?! Un super eveniment unde vei avea ocazia să pătrunzi în curțile oamenilor și să admiri sau chiar să cumperi obiecte vechi. Fie că ești în căutare de ceva sau nu, cu siguranță vei găsi care ți-ar putea folosi și chiar dacă nu cumperi ceva, merită să petreci o după-amiază însorită în Cotroceni.

Vino sâmbătă și duminică la Costache Negri 10 A și descoperă o gamă variată de produse care pot fi achiziționate, dar și admirate. 50 de business-uri locale și 75 de curți vor fi deschise pentru vizitatori, în weekend-ul 21-22 mai.CE POȚI VEDEA LA BAZAR DE COTROCENI PE STRADA COSTACHE NEGRI 10 A PE 21 ȘI 22 MAI?!

Dacă rămâi în acest weekend în București și nu prea ai planuri, avem noi o idee care te-ar putea ajuta. Te așteptăm pe strada Costache Negri 10 A (aproape de metrou Eroilor) să descoperi frumusețile Cotroceniului.

Suntem aici de la primele ore ale dimineții și te așteptăm să ne bem cafeaua împreună. Cafeneaua de sub judecătoria sectorului 6, de la „Just in Time”, se mută la noi în curte și vei avea ocazia să bei cea mai bună cafea din cartier.

Te așteaptă o expoziție de mașini retro, degustare de vinuri, antichități, electrocasnice, dar și multe haine și bijuterii handamade care pot fi achiziționate de la noi.

Pentru cei mai curajoși sau curajoase și dornici/dornice de o plimbare aparte, doar în cadrul acestui eveniment te poți plimba cu mașina de epocă sau motocicleta de epocă, contracost: 100 de lei plimbarea în tot cartierul Cotroceni, cu vizitarea principalelor atracții turistice din zonă și 50 de lei plimbarea cu motocicleta cu ataș.

Brânză, pălincă și ciocolată din Hargita și Covasna pentru cei mai pofticioși dintre vizitatori.

Avem și secțiuna de artă. Andra Irimia și Corina Chirilă își vor expune tablourile la noi în curte și ai ocazia să-l achiționezi pe loc de la noi. De asemenea, tablourile unui artist german consacrat vor fi și ele expuse în curtea noastră.

REDUCERI MARI LA ELECTROCANICE

La Bazar de Cotroceni poți găsi electrocasnice marca Sharp la reduceri considerabile de la 10% – 15%. Te așteaptă purificatoare de aer, asipratoare, dar și cuptoare cu microunde.

Ce mai stai?! Trece în calendar zilele de vineri și sâmbătă și hai la „Bazar de Cotroceni”.

CUM A LUAT NAȘTERE BAZAR DE COTROCENI

Povestea evenimentului „Bazar de Cotroceni” a luat naștere într-un stil aparte. Fondatorii sunt Dinu Drog și Maria Drog-Man, care au pus la cale acest eveniment pentru prima dată după ce o prietenă din Cotroceni se muta din zonă și a decis să se debaraseze de lucrurile de care nu mai are nevoie. Așa că, cei doi au decis că ar fi cel mai bine să scoată la vânzare, la un preț mic, lucrurile care pentru ea nu mai erau importante, dar poate că pentru alți oameni ar valora o avere.

O prietenă din Cotroceni se muta din zonă, iar noi (n.r. Asociația Incotroceni – Oameni, Idei, Povești), cei care făceam de câțiva ani Zilele cartierului Cotroceni am organizat rapid un mic event, în care s-au vândut obiectele pe care persoana respectivă nu le mai voia, deși acestea nu erau fără valoare.”

De aici s-a născut ideea de a extinde acest „garden sale” în tot cartierul: Bazar de Cotroceni, ca eveniment ”dispersat”, făcut în curțile și grădinile oamenilor din Cotroceni, deci, fără neapărat ”binecuvântarea” unei primării, aviz celor din orașele României cu zone de case frumoase. Evenimentul este scalabil la nivelul oricărei urbe cu oameni cosmopoliți și cu spirit civic.