BBY si-a prezentat cea mai recenta colectie ce anunta noua identitate a brand-ului

7904 529881063743354 722038317 n  De curand,  Clubul Pescariu Sports&SPA a gazduit spectacolul de prezentare a celei mai recente colectii BBY, o expresie a noii abordari stilitice a brand-ului cunoscut pana in prezent pentru liniile sale indraznete.   

      Zona piscinei clubului Pescariu Sports&SPA a atras seara trecuta un numar de 300 invitati, intre care persoane publice, vedete si profesionisti ai industriei modei, oaspeti ce s-au regasit in sloganul “Be Bold, Be Beautiful, Be You”, ce capteaza esenta brand-ului BBY. 

       Colectia reprezinta declaratia brand-ului legata de noua sa identitate, o directie stilistica trasata de rafinament in latura creativa si in cea palpabila, prin linii elegante subliniate de texturi pretioase. 
       Vara este salutata prin interpretarea elegantei in extravaganta gratie nuantelor nobile de auriu, aramiu si ivoire, valorificate prin texturi senzuale ca matasea si voalul si jocul paietelor.
Colectia este completata de propunerea de costume de baie, ale caror linii indraznete incadreaza spectacolul nuantelor efervescente. 
       Aceasta seara a anuntat si noile ambasadoare de imagine ale brand-ului, fiind alese prezentatoarele TV Geanina Ilies si Anca Serea si cantaretele Delia Matache si Andreea Banica. 
Invitatii au fost incantati de recitalurile sustinute de Antonia si Delia. 

{besps}/2013/Iunie/slide2|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu