Bijuterii despre legaturile umane

bratara-lacatDesignerul Maria Filipescu a lansat o colectie spectaculoasa de bijuterii unicat din lanturi si zale, care celebreaza legaturile dintre oameni, puternice si totusi fragile. Bounds este o serie de bijuterii masive, cu texturi obtinute prin aglomerari de lanturi, zale, lacate, destinata femeilor delicate. Este forta grupului imprimata individului. Este liantul intre feminin si duritate.

Cele douazeci si doua de piese ale colectiei Bounds sunt create din alama si alte aliaje cu depunere de argint si cupru, cu aplicatii succesive de lanturi si zale, lacate masive in contrast cu delicatele perle. Bijuteriile pot fi achizitionate in curand de pe site-ul designerului: www.mariafilipescu.com.

 

 

Haine eco de la H&M

H&M a lansat Conscious Collection, o linie noua pentru femei, barbati si copii, realizata din materiale ecologice, care nu afecteaza mediul, cum ar fi bumbacul organic, TENCEL ® si poliesterul reciclat. Designerii H&M au fost inspirati de una din cele mai semnificative culori ale primaverii, albul, in toate nuantele sale si au vrut sa arate multimea de posibilitati de a folosi materiale sustenabile. Creatiile pentru femei au un stil romantic, bluzele, pantalonii si rochiile fiind create din combinatii de materiale ecologice cu dantela, Broderie Anglaise, volane si drapaje. Articolele Conscious se gasesc dejà in magazinele H&M si au preturi ce variaza intre 60 si 200 lei.

 

{besps}haineeco|width=450|height=450{/besps}

 

Derek Lam- linie de rochii in editie limitata pentru site-ul eBay

In contextul in care parteneriatele dintre designeri celebri din lumea modei si magazinele de masa sunt in mare voga, ne vom putea bucura de inca o colaborare inedita: cunoscutul creator Derek Lam s-a asociat cu eBay, pentru lansarea unei colectii exclusiviste de pret-a-porter. Derek Lam a creat pentru eBay o linie de rochii potrivite pentru garderoba fiecarei femei. Aceasta colectie reflecta viziunea lui Lam despre individualitatea feminina prin linii curate, eleganta fara efort si o nota jucausa de senzualitate feminina. Prin intersectarea modei cu tehnologia, aceasta colectie i-a permis lui Lam sa aiba contact direct cu clientii din intreaga lume, prin intermediul votului online prin care s-au desemnat cele cinci modele castigatoare de rochii. Rochiile in editie limitata costa intre 175 si 295 de dolari si sunt disponibile exclusiv pe site-ul dereklam.ebay.com.

 

Text: Bianca Badescu