Designerii au propus bijuteriile în tendințe

 

Pandemia și Zoom au inaugurat o nouă eră a modei, care pune bijuteriile, în special cerceii și colierele, în centrul atenției. În mod surprinzător, acestea au fost categoriile la care s-au concentrat designerii pentru toamna 2021. Franjurile au fost o tendință majoră a sezonului, fiind prezente atât la confecționarea cerceilor, cât și colierelor, precum și pe cusături. Designerii de bijuterii au oferit multe variante pe tema; au fost căderi de mărgele și perle, precum și ochiuri. Indiferent de variație, toate piesele au un legănat cochet care va anima orice ținută.

Există farmec în cea mai simplă bandă cu bijuterii; și vindecarea din colierele cu pandantiv de cristal de la Chloé. Cristalul în formă de diamant a oferit o strălucire aparte, atât la lobul urechii, cât și la talie.

Florile lucrate din pene și metal dădeau semne de optimism, în timp ce piesele cu logo oferă credință în modă. În completarea sezonului au apărut inele pe aproape fiecare deget, un truc de design pentru podium, ușor de recreat acasă folosind ceea ce aveți la îndemână.Franjuri

Adăugă ceva swing stilului tău.

Festivalul Florilor

Optimismul ia forma unei înfloriri proaspete.

Efect de halou

Prima impresie contează, ai grijă de stilul personal!

Logomania

Moda este încă un joc de nume.

Viziuni de cristal

Pace interioara; foc exterior.

Forme rotunde

Mai mult este mai mult.

Accentul pică pe talie

Curele all the way.

Crema protectoare pentru mâini de la Naturalis asigură o hidratare corespunzătoare, are un important rol antioxidant, iar datorită acestui fapt, contribuie la păstrarea elasticității vaselor sanguine și a pielii.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.vogue.com