BIOQUEST FORMULA de la AMWAY are grija de casa ta, dar si de mediu

BIOQUEST FORMULA de la AMWAY are grija de casa ta, dar si de mediu Compania de vanzari directe AMWAY a relansat o gama de produse de curatenie care cuprinde 23 de astfel de produse, reunite sub un singur brand: AMWAY HOME.

Noua gama de produse are la baza tehnologia BIOQUEST FORMULA si reuneste produse prietenoase cu mediul, oferind performante de curatare excelente, asigurand o locuinta curata si sigura care nu polueaza mediul. Principalele atribute al noului brand sunt: eficienta, siguranta, caracteristicile eco, ingredientele din surse naturale si gradul mare de concentratie al produselor. Concentratia mare a produselor nu ofera doar eficienta, ci are si un impact pozitiv asupra mediului. Produsele BIOQUEST FORMULA au obtinut rezultate excelente la teste independente referitoare la formula complet biodegradabila, tocmai de aceea AMWAY a ales sa se implice activ in diferite initiative globale si programe de mediu.

Text: Andreea Popescu

iunie 17th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate