“Blinding Lights” – melodia care a stat în Top 10 un an întreg

Melodia „Blinding Lights” a artistului canadian The Weeknd este prima piesă care a petrecut un an întreg pe primele 10 poziții ale topului Billboard. Astfel, cântecul, lansat în noiembrie 2019, a devenit primul single din istorie care a petrecut tot anul 2020 în Top 10 Bilboard.

Primul record a fost de 39 de săptămâni și a aparținut lui Post Malone, cu melodia Circles. Însă “Blinding Lights” a reușit să rămână 43 de săptămâni în top 5 și 65 de săptămâni între primele 100 de poziții ale topului Billboard.

Cu tot acest succes, însă, din păcate, melodia de pe albumul “After Hours”, nu a reușit să intre ca nominalizare la nicio categorie Grammy din acest an. Ba mai mult, artistul a fost exclus de la această ediție, cu toate melodiile sale.

Cele 14 piese de pe albumul “After Hours”, lansat în martie 2020, sunt: „Alone Again”, „Too Late”, „Hardest to Love”, „Scared to Live”, „Snowchild”, „Escape from L.A.”, „Heartless”, „Faith”, „Blinding Lights”, „In Your Eyes”, „Save Your Tears”, „Repeat After Me (Interlude)”, „After Hours”, „Until I Bleed Out”. Pentru promovarea noului album, cântărețul planificase un turneu în lume, cu o primă oprire în SUA, însă pandemia i-a amânat planurile.

Single-ul „Blinding Lights” a avut o creştere cu 29% a vânzărilor pe 7 februarie, după Super Bowl, iar balada „Earned It” a înregistrat o creştere a vânzărilor de 1.240%, după concertul susținut de acesta în pauza meciului. 

Text: Bettina Cristea

Ascultă ultimul album al artistului canadian, în timp ce te bucuri de o baie relaxantă. Folosește săpunurile hidratante de la Naturalis.