BONE si Laura Lazar prezinta Objects of Desire

bone-laura-lazar-1Special pentru luna iubirii, brandurile Bone si Laura Lazar au pregatit o colectie inedita pentru indragostiti. Pentru aceste zile speciale, cele doua au selectat cele mai bune produse din departamentul de lenjerie si bijuterii, produse care vor merge direct la inima unei femei. Aveti ocazia sa va imbunatatiti colectia de lenjerie dantelata si sa colectionati charmuri magice imbaiate in aur, toate special selectate pentru a adauga doza perfecta de magie imaginii voastre.Atmosfera de boudoir si punch de fructe

Fiecare clienta a fost asteptata cu un pahar de punch delicios gata sa o incalzeasca si sa o introduca intr-o atmosfera ce sarbatorea dragostea, prin tinute si bijuterii inedite. Accesoriile Bone si creatiile vestimentare Laura Lazar erau expuse in doua camere, decorate cu lumanari magice si oglinzi, pregatite sa dezvaluie frumusetea clientelor.

Haine fine si bijuterii magice

bone-laura-lazar-2Materialele folosite de Laura sunt fine, produsele sunt bine lucrate si poti gasi la atelier articole de imbracaminte de la pantaloni scurti la rochii elegante, fiecare avand un stil aparte. Preferatele mele sunt tricourile din colectia Romanian treasure, creata din respect pentru figurile mari ale istoriei si ale literaturii romanesti. Bijuteriile Ioanei Liliana Gheorghe, ce reprezinta brandul Bone, sunt inspirate de legatura dintre om si astrele ceresti, iar in noua colectie veti putea gasi si lumanari cu mesaj magic si aroma de vanilie. Pe mine m-au cucerit bratarile cu semiluna, dar si lanturile ce pot fi purtate la rochii cu spatele gol. O combinatie aparte intre cele doua branduri, dar potrivita pentru luna in care sarbatorim dragostea mai mult decat deobicei, cel putin oficial, desi parerea mea este ca nu ai nevoie de o zi speciala pentru a-i arata celui pe care il iubesti cat de mult inseamna pentru tine.

Text: Andreea Maria Varlan