Brad Pitt are iubită nouă… şi nu e Jennifer Aniston

Deşi se zvonea că Brad Pitt şi Jennifer Aniston şi-ar fi reluat, la începutul anului, relaţia care se sfârşise în 2005, iată că actorul a surprins pe toată lumea cu o nouă cucerire.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a apărut de mai multe ori în public însoţit de Nicole Poturalski, o nemţoaică de 27 de ani.  

Modelul cu origini poloneze, Nicole Poturalski, este o mămică tânără, care are trăsături asemănătoare cu cele ale Irinei Shayk, buze cărnoase şi ochi albaştri.

 

 

Cei doi au fost văzuţi purtându-se ca adolescenţii: “…Se sărutau, iar Brad era foarte grijuliu cu ea. Erau într-un loc destul de public, dar nu părea că le pasă prea tare”, a declarat un apropiat al cuplului.

Citeşte AICI despre relaţia dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

În această vară, presa a scris că Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi îngropat “securea războiului” de dragul celor şase copii ai lor. Aceştia s-ar fi mutat aproape unul de altul pentru a-şi putea creşte împreună odraslele. Vezi AICI cum arată cele două conace ale actorilor!

Text: Bettina Cristea

august 27th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate