Britney Spears s-a logodit. Iată cum arată inelul cu diamant

Britney Spears și-a anunțat logodna cu iubitul ei Sam Asghari, printr-o postare exuberantă în care afișează un inel cu diamante pe care este gravat cuvântul „leoaică”, acesta fiind numele de alint al artistei.

Ea a scris „Nu-mi vine să cred!” Cu o postare video pe Instagram în care face cu ochiul, îl sărută pe obraz pe proaspătul logodnic și răspunde „da!” când întreabă dacă îi place.

Asghari, actor și antrenor personal, a postat propria fotografie cu artista arătând inelul la cameră.

Vestea vine la câteva zile după ce tatăl ei a depus cererea pentru a pune capăt tutelei care a controlat viața și banii cântăreței.

Farmacistii Catena recomandă Hemp ulei pentru îngrijirea scalpului de la Difeel, un tratament pentru par, dar care poate fi folosit și pentru masajul corporal.

Peste 1,6 milioane de persoane au apreciat postarea de pe Instagram duminică seara, cei doi primind numeroase mesaje de felicitare. “Felicitări, draga mea!! Sunt extrem de fericită pentru tine! Bine ai venit în club!”, a scris Paris Hilton, într-un comentariu la postare.

Cântăreața de 39 de ani se luptă pentru a pune capăt tutelei tatălui ei, care durează de 13 ani și care îi controlează atât viața personală, cât și finanțele. Spears a dezvăluit că termenii aranjamentului o împiedică să se căsătorească sau să aibă mai mulți copii. Tutela a fost impusă în 2008, când sănătatea mintală a cântăreței a stârnit îngrijorări.

Britney Spears și Sam Asghari au devenit iubiţi după ce s-au întâlnit, în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului lui Spears “Slumber Party”.

Managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a declarat, într-un comentariu separat, că este “mândru să sărbătorească şi să confirme logodna”, relatează revista People, adăugând că inelul este creaţia bijutierului Roman Malayev.

Vedeta pop are doi copii dintr-o căsătorie anterioară cu rapperul Kevin Federline şi a avut o scurtă căsătorie cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, care a fost anulată după doar 55 de ore.

Text: Iulia Mirică

Foto: hepta, google images