Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda al anului

Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda al anuluiAstazi, 3 decembrie, incepand cu ora 20:00, la Hotel Ramada Hotel & Suites Bucharest Nord, Capitala imbraca haine la moda. Bucharest Fashion Week, un spectacol de sunet, moda si lumina, va acapara Bucurestiul timp de 3 zile si va fi transmis prin intermediul televiziunii FashionTv in peste 200 de tari.

Trei seri memorabile, designeri romani, dar si designeri de talie mondiala va vor incanta privirile cu creatii fascinante, opulente, senzationale. Printre designerii romani se numara Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Andreea Dogaru, Takko etc., iar invitat special va fi Walid Atallah, cel mai in voga designer libanez care vine la Bucuresti cu una dintre cele mai scumpe colectii ale sale.

Cele mai frumoase fete vor participa la Miss Romania, Top Model Romania si Romanian Fashion Awards. Nu pierdeti cel mai important eveniment fashion al anului si creatii la superlativ.

 

Text: Ruxandra Raica

decembrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate