Bucharest Style, petrecere aniversara la 5 ani de la lansare

decupat_bucharestBucharest Style au implinit 5 ani de cand si-au facut cunoscut numele in randul celor pasionati de moda si de lifestyle, asa ca au invitat colaboratorii si prietenii la un picnic modern pe acoperisul mallului Promenada. Raluca Barbu si Silvia Cimpeanu sunt in fruntea proiectului Bucharest Style de 5 ani, timp in care au facut cunoscut cel mai vechi blog de street style autohton prin idei inovatoare, dar in special prin pasiunea comuna pentru frumos.Prezentare de moda in tinute de vara

Pentru ca moda implica si o prezentare de tinute vestimentare, fetele de la Bucharest Style au organizat o parada unde cateva dintre cele mai cunoscute bloggerite au defilat in tinute din colectiile noi aflate in Mall Promenada, dar in stilul care le reprezinta. Fie ca au ales Tommy Hilfiger, C&A, Deichmann sau Concept A, fetele au fost la inaltime in hainele lor estivale, unele dintre ele au venit chiar si cu bicicletele si costumatia adecvata. Am putut admira rochite cu imprimeuri, volane, matase, dar si stilul anilor ‘60. Cea care s-a ocupat de prezentarea evenimentului a fost Eglantina Becheru care a fost foarte originala in ceea ce priveste incaltamintea, a prezentat desculta, idee numai buna pentru un eveniment la picnic.

Inghetata si premii

Invitatii au fost rasfatati cu tombole cu premii, inghetata, frappe-uri, reviste si tot ce tine de un eveniment reusit de moda. Atmosfera a fost foarte lejera, cei aflati in public au urmarit defilarea de pe paturi, asa ca a fost un fel de fashion picnic pe terasa de la mall Promenada, care s-a dovedit a fi o locatie perfecta. De la petrecerea aniversara nu putea lipsi muzica, care a fost asigurata de Chi Pah, care a completat perfect cadrul chill cool al evenimentului.

Text: Andreea Maria Varlan