Busuioc

BusuiocEvolutia gripei poate fi stopata daca se consuma 5-6 cani la interval de 30 de minute una dupa alta, cu infuzie fierbinte de busuioc indulcita cu miere, iar in cazul in care apare si febra, se adauga si putina menta.

 

Pentru fumatorii care vor sa renunte la acest viciu, cel mai bun leac este sa consume ceai rece de busuioc si sa poarte in buzunar o frunza proaspata pentru ca atunci cand vor sa aprinda o tigara, sa scoata frunza si sa o tina la nas pentru cateva secunde.

Dupa o perioada de timp, vor observa ca tigarile fumate sunt tot mai putine la numar. Indiferent de natura durerii, pulberea de busuioc este leacul care o vindeca. Uscati frunzele o zi sau doua apoi macinati fin cu o rasnita. Se ia cate o lingurita din aceasta pulbere inaintea meselor principale. Aceasta planta poate fi la fel de bine un aparator impotriva tantarilor, care nu agreeaza parfumul atat de puternic.

mai 27th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate