BVLGARI… moda italiana cu parfum grecesc

1a2aaJulianne-Moore-for-Bvlgari-Fall-julianne-moore-16254438-1600-1131Punctul de intalnire intre doua civilizatii antice (Grecia si Roma antica) marcheaza inceputul unei cariere fabuloase devenita astazi un simbol al luxului. Spiritul inovator al casei de moda Bvlgari s-a dezvoltat de-a lungul a patru generatii, care au reusit sa construiasca acest imperiu, fondatorul casei fiind Sotirio Bvlgari, care si-a parasit tara natala, Grecia, descinzand in Italia, cu scopul de a continua traditia familiei, prelucrarea metalelor pretioase. Compania dateaza din anul 1884, an care marcheaza primii pasi spre glorie, primul shop fiind deschis la Roma.

Pastrand traditia, dupa moartea lui Sotirio, in 1934, afacerea este preluata de cei doi fii ai sai, Giorgio si Constantino care reusesc  cu mult profesionalism sa extinda reteaua de magazine la nivel international.

Drumul catre excelenta

Subtilitatea si clasicismul imbinate cu spiritul romantic, caracterizat de un lux opulent, elementele definitorii ale celor doua civilizatii, sunt sursele de inspiratie a tot ceea ce inseamna BVLGARI. Celebrul brand se afirma pe piata mondiala a luxului, prin productia de bijuterii, produse de marochinarie, ceasuri si alte accesorii de lux, produse de parfumerie si hoteluri exclusiviste. Bijuteriile marca Bvlgari definesc splendoarea si originalitatea si sunr create special pentru a oferi un plus de valoare si farmec. 1a2abvlgari_event_22_wenn3165904Fiecare accesoriu Bvlgari stabileste o conexiune intre beatitudine si stralucire, granita dintre clasic si contemporan. Inovatia fiecarei piese, unicitatea, stilul incitant si plin de farmec, debordeaza senzualitate si o eleganta care transcende timpul. Intr-o continua expansiune, grupul Bvlgari a creat compania de parfumuri “Bvlgari Parfums”, cu sediul in Elvetia, care a punctat inca o reusita in portofoliul celebrului brand.

 Fiecare segment din productia Bvlgari este de o calitate ireprosabila, astfel incat primul parfum Bvlgari, creat in anul 1992, “Eau Parfumee au The Vert”, realizeaza o conexiune intre clasicism si modernism, tehnica fidela ce desemneaza brandul Bvlgari. Acest parfum reprezinta o revelatie, devenind lider mondial pe piata de profil. Linia de parfumerie este special conceputa sa aduca un tribut pietrelor pretioase care incadreaza perfect farmecul si spiritul aristrocratic Bvlgari.

Cu un secol de istorie in industria de lux, in urma tuturor succeselor si a parteneriatului cu prestigiosul grup  LVMH, Bvlgari este cunoscut astazi ca fiind unul dintre cele mai celebre branduri din lume.

Text: Alexandra Lupu

Surse: www.interwatches.com, www.fundinguniverse.com