C Fashion Gala, un nou eveniment dedicat modei autohtone

decupat_mare_3C Fashion Gala este un eveniment de moda dedicat in exclusivitate modei romanesti, marca Chaboo Club&Pool & Alin Galatescu, ce va avea loc joi, 23 iulie, ora 21:00, in renumitul club. Alin Galatescu este tutorele galei Avanpremiere, cel mai important eveniment de moda autohton, si se afla in topul listei celor mai apreciati analisti de moda din Romania.C Fashion Gala, editia de vara

Editia de vara a C Fashion Gala isi propune, in premiera, sa puna in scena un spectacol deosebit in cadrul caruia vor fi prezentate cele mai spectaculoase colectii ale designerilor romani. Astfel, pe podium vor defila, in aplauzele invitatilor, creatii vestimentare marca Rita Muresan, Simona Semen, Norina Stoica, Agnes Toma, Aleha Toncea, Marie Ollie, Roxana Butnaru si Lou Lou. Prezentatoarea evenimentului va fi Cosmin Pasarin, adepta si iubitoare a modei autohtone.

Sunt o mare sustinatoare a designerilor romani, le port creatiile, le urmaresc cu multa atentie activitatea si ma bucur ca mi se ofera din ce in ce mai des oportunitatea de a prezenta evenimente dedicate fashion-ului romanesc. Ne vedem joi seara!” – a declarat Cosmina Pasarin.

Tonica TV este partener media al evenimentului C Fashion Gala.

Text: Madalina Manole