Camelia Capitanu ne indeamna sa iubim romaneste!

Camelia Capitanu ne indeamna sa iubim romaneste!Iubirea se gusta, se poarta si se traieste. Cam acesta a fost sloganul sub care Camelia Capitanu si Cristina Ivan au organizat evenimentul „Iubeste romaneste”. Pe Camelia Capitanu nu e greu sa o recunosti, mai ales ca are o emisiune culinara unde este „Capitan in bucatarie”. Cristina Ivan este cea care a lansat un brand de piese vestimentare intitulat, deloc aleatoriu, A!urea.

Ingrediente cu dragoste

Camelia, cea care a fost toata seara gazda evenimentului, a pregatit un live cooking savuros, cu ingrediente raw vegan care, spre mirarea mea, chiar mi-au placut. Crema de branza cu verdeturi si ciocolata cu goji au fost doar doua dintre preparatele pe care „Capitanul in bucatarie” le-a pregatit pentru invitatii sai. Pe partea vestimentara, Cristina Ivan a lansat o colectie speciala pentru luna aceasta, „Iubeste romaneste”, ceea ce presupune diferite mesaje in limba romana imprimate pe tricouri special concepute pentru indragostiti, dar si pentru cei care iubesc romaneste. „Iubesc o romanca”, „Iubesc romaneste” si „Iubesc sa fiu roman” sunt doar cateva dintre mesajele pe care le veti gasi in noua colectie A!urea.

Momente pentru suflet

Camelia Capitanu ne indeamna sa iubim romaneste!Iubirea a fost traita in doua feluri: mai intai, printr-o sceneta in care si-au facut aparitia cei doi Dragobeti – Vlad Mirita si Bogdan Vladau -, moment in care toata suflarea feminina a fost in extaz, crezand ca a venit mai repede 8 Martie. Lor li s-a alaturat si actorul Vasile Calofir, asa ca sceneta a fost adaptata dupa vremurile noastre, presarata pe alocuri cu momente umoristice. Partea muzicala i-a apartinut Vioricai Pintilie care a interpretat intr-un stil aparte cantece vechi romanesti pe ritm de jazz, fiind acompaniata de Ciprian Pop la chitara si Sabin Penea la vioara. Momentul inaltator al serii i-a apartinut insa lui Sabin, care a interpretat o parte din lucrarea „Lautarul” a marelui compozitor George Enescu. Un eveniment care a cuprins toate capitolele, in care am incercat ingrediente noi, m-am delectat cu muzica buna si am iubit romaneste.

Text: Andreea Maria Varlan

martie 2nd, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate