Camelia Capitanu ne indeamna sa iubim romaneste!

camelia-capitanuIubirea se gusta, se poarta si se traieste. Cam acesta a fost sloganul sub care Camelia Capitanu si Cristina Ivan au organizat evenimentul „Iubeste romaneste”. Pe Camelia Capitanu nu e greu sa o recunosti, mai ales ca are o emisiune culinara unde este „Capitan in bucatarie”. Cristina Ivan este cea care a lansat un brand de piese vestimentare intitulat, deloc aleatoriu, A!urea.Ingrediente cu dragoste

Camelia, cea care a fost toata seara gazda evenimentului, a pregatit un live cooking savuros, cu ingrediente raw vegan care, spre mirarea mea, chiar mi-au placut. Crema de branza cu verdeturi si ciocolata cu goji au fost doar doua dintre preparatele pe care „Capitanul in bucatarie” le-a pregatit pentru invitatii sai. Pe partea vestimentara, Cristina Ivan a lansat o colectie speciala pentru luna aceasta, „Iubeste romaneste”, ceea ce presupune diferite mesaje in limba romana imprimate pe tricouri special concepute pentru indragostiti, dar si pentru cei care iubesc romaneste. „Iubesc o romanca”, „Iubesc romaneste” si „Iubesc sa fiu roman” sunt doar cateva dintre mesajele pe care le veti gasi in noua colectie A!urea.

Momente pentru suflet

camelia-capitanu-2Iubirea a fost traita in doua feluri: mai intai, printr-o sceneta in care si-au facut aparitia cei doi Dragobeti – Vlad Mirita si Bogdan Vladau -, moment in care toata suflarea feminina a fost in extaz, crezand ca a venit mai repede 8 Martie. Lor li s-a alaturat si actorul Vasile Calofir, asa ca sceneta a fost adaptata dupa vremurile noastre, presarata pe alocuri cu momente umoristice. Partea muzicala i-a apartinut Vioricai Pintilie care a interpretat intr-un stil aparte cantece vechi romanesti pe ritm de jazz, fiind acompaniata de Ciprian Pop la chitara si Sabin Penea la vioara. Momentul inaltator al serii i-a apartinut insa lui Sabin, care a interpretat o parte din lucrarea „Lautarul” a marelui compozitor George Enescu. Un eveniment care a cuprins toate capitolele, in care am incercat ingrediente noi, m-am delectat cu muzica buna si am iubit romaneste.

Text: Andreea Maria Varlan