Castiga un kit complet de slabit Slimero cu Tonica TV!

decupat_Slimero 59Programul de pierdere in greutate Slimero Raspberry Ketone, sustinut in Romania de Adelina Pestritu, te ajuta sa atingi greutatea pe care ti-o doresti si sa o mentii fara efort, pentru ca vara asta sa nu ai nicio grija la plaja!

Punem la bataie 3 kituri complete formate din capsule, tinctura si crema anticelulita, pentru ca tu sa ajungi cat mai repede la greutatea si forma la care visezi.Cum actioneaza fiecare produs?

Slimero Capsule: o formula complexa cu rezultate spectaculoase in combaterea kilogramelor nedorite. Slimero Capsule blocheaza asimilarea grasimilor si „educa” organismul in sensul consumarii si eliminarii lor, in loc sa le stocheze;

Slimero Tinctura: este forma cel mai rapid asimilata de organism, ce determina o pierdere in greutate de pana la 5-8 kg inca din prima luna. Cetona de zmeura in forma lichida (Slimero Tinctura) reduce senzatia de foame, in timp ce arde straturile de grasime;

Slimero Crema Anticelulita: o crema de corp cu o formula bazata pe cetona de zmeura, care contribuie rapid si eficient la arderea grasimilor si la tonifierea pielii si a musculaturii. Se aplica pe coapse, brate, picioare, solduri si, cel mai important, in zona abdominala.

Descopera mecanismul de participare aici! Succes!

Text: Ruxandra Dumitrescu