Castul din „Anatomia lui Grey“ alături de medicii care luptă împotriva COVID-19

Actriţa Ellen Pompeo, starul serialului „Anatonia lui Grey/ Grey’s Anatomy“, dedică sezonul al 17-lea lucrătorilor sanitari care luptă în prima linie cu pandemia provocată de noul coronavirus.

Serialul ABC a reintrat în producţie marţi, potrivit The Hollywood Reporter.

Coordonatoarea producţiei, Krista Vernoff, a dezvăluit recent că al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes va aborda pandemia.

Alături de o fotografie în care apare împreună cu Richard Flood, nou coleg în serial, Pompeo a scris: „Prima dată înapoi în uniformă. De când am oprit filmările, 7.000 de lucrători sanitari au murit din cauza COVID-19. Dedic sezonul 17 tuturor celor care au căzut victime şi vouă, tuturor celor care, prin voia lui Dumnezeu, încă rezistaţi… Acest sezon este pentru voi, cu smerenie şi puţin umor, să ne scoateţi din asta, şi cu nesfârşită recunoştinţă. Sper că vă facem mândri“, potrivit news.ro. 

„Grey’s Anatomy” a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia.

Text: Iulia Mirică

foto: google images

 

martie 2nd, 2021 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate