Cat Music- casa de discuri cu un miliard de vizualizari

Cat Music- casa de discuri cu un miliard de vizualizariIn 2014, cand nu se mai practica vanzarea cd-urilor, obiectivul caselor de discuri e sa aiba cat mai multe vizualizari pe YouTube. Cat Music a obtinut un milliard de vizualizari pe contul de YouTube, motiv pentru care a organizat o mare petrecere.

 

 

 

 Muzica live cu artisti de seama

What’s Up si Fely au dat startul distractiei alaturi de band-ul lor, iar cireasa de pe tort a fost mini-concertul sustinut de Elena Gheorghe, una dintre cantaretele de top de la Cat Music. Acestia au cantat atat coveruri internationale, cat si hiturile care i-au consacrat, iar publicul, format la randul sau tot din cantareti a fost foarte primitor si a cantat impreuna cu ei refrenele pieselor. De obicei petrecerile unde sunt multi artisti adunati se transforma intr-un concert mare la care participa fiecare, fie cu vocea sau miscarile de dans.

 

Open bar si rasfat de la Starbucks

Ce a avut in plus aceasta petrecere fata de alte evenimente a fost un colt special creat pentru unul din brand-urile mele preferate de cafea, de aceea am fost cea mai bucuroasa ca am putut gusta noile arome pregatite de Starbucks pentru perioada sarbatorilor. Si invitatii au avut motive de bucurie pentru ca si de data aceasta, a fost open bar cu o varietate de bauturi, astfel ca artistii au sarbatorit miliardul de vizualizari Cat Music pana dupa miezul noptii.

 

Fotografii haioase cu invitatii

Au fost prezenti majoritatea artistilor Cat Music, cu mici exceptii, dar si acelea motivate. Iar cei care n-au lipsit de la petrecere s-au distrat copios la panoul pregatit special pentru fotografii, care s-a aglomerat, mai ales, inainte de plecare. Marian Soci a tinut sa multumeasca tuturor membrilor Cat Music pentru participarea si cresterea numarului de vizualizari pe YouTube, dupa care petrecerea a continuat pe melodiile lansate de casa de discuri. A fost o petrecere pe placul meu deoarece pe langa recitalul Elenei, al carei fan sunt, am petrecut alaturi de colegi pe care nu ii vazusem de mult, iar sarbatorirea casei de discuri Cat Music a fost un motiv in plus de distractie.

 

Text: Andreea Maria Varlan