Catena Racing Team a participat la Trofeul Comitatului Hunedoara

Stire Catena 1-poza principalaPeste 20 de reprezentanti ai Farmaciilor Catena din Sibiu, Deva, Brad, Aiud, Craiova, Targu Jiu si Timisoara, uniti sub culorile Catena Racing Team, au participat pe 5 octombrie 2014  la concursul de mountain bike, Trofeul Comitatului Hunedoara, editia a II a.“Miscarea este viata!”

Trofeul Comitatului Hunedoara este o competitie ciclista organizata de Clubul Sportiv Faerag, club care-si desfasoara activitatea sub sloganul “Miscarea este viata!”. Concursul presupune pedalarea pe drumuri forestiere anevoioase, prin zone impadurite si pe varfuri stancoase. Startul competitiei s-a dat de la stadionul Cetate din Deva, concurentii s-au putut inscrie la 4 categorii diferite, astfel: Discovery” (15 km), ”Hobby” (25 km), ”Race” (66 km) si ”Elite” (80 km).

Prin inscrierea si participarea celor 24 de reprezentanti la acest concurs, Catena Racing Team se alatura demersurilor organizatorilor de a-i ajuta pe copiii si tinerii care locuiesc in comuna Certeju de Sus, o zona miniera defavorizata.

Text: Madalina Manole