CATENA RACING TEAM, invingatoare la Campionatul National de Fotbal Corporatist 2017, Liga FIFCO!

Nationala de Fotbal Catena Racing Team este noua campioana a Romaniei, in urma victoriei in fata echipei Ursus Cooler, in cadrul Campionatului National de Fotbal Corporatist, Liga FIFCO, editia a XIII-a!

Meciul s-a incheiat 3-3 si a fost castigat de Catena Racing Team la loviturile de departajare! Victoria este cu atat mai dulce, cu cat la acest eveniment au participat zeci de echipe ale celor mai importante corporatii din Romania. Catena Racing Team (presedinte Radu George) reprezinta cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii din Romania, iar in ultimii ani sportivii au castigat numeroase trofee, cupe si medalii.CATENA RACING TEAM si-a mai adaugat un trofeu in palmaresul bogat

Meciurile din cadrul Campionatului National de Fotbal Corporatist, Ligile FIFCO, UEFCO si FRSC s-au desfasurat pe terenurile Complexului Sportiv Dinamo. In urma unor partide incinse, dominate insa de fairplay, perseverenta, daruire si spirit de echipa, clasamentul Ligii FIFCO a aratat astfel: Locul I – CATENA RACING TEAM, Locul II – Ursus Cooler, Locul III – Augsburg International.

Cel mai important eveniment fotbalistic organizat pentru companiile din Romania, Campionatul National de Fotbal Corporatist, face parte din circuitul international de turnee de fotbal. Federatia Romana de Sport Corporatist este afiliata la forul internaţional FIFCO–International Federation of Corporate Football, cu sediul in Montreal, Canada.

Felicitari castigatorilor pentru determinarea, pasiunea si talentul de care au dat dovada!

Text: Alin Claudiu Popescu