Catena Racing Team, premiul I pentru “Cea mai inimoasa echipa”

Catena Racing Team  poza principalaCea de-a IV a editie a competitiei de ciclism cross-country Rocket Bike Fest 2014 a adus locul I echipei Catena Racing Team pentru Cea mai Inimoasa Echipa. Concursul s-a desfasurat la Cernica, in zona Phoenix Aventura Parc, pe data de 20 septembrie 2014, dupa ce, anterior, pe data de 6 septembrie 2014, echipa Catena Racing Team s-a lansat oficial la Campina Open MTB 2014.

Formata din angajati si colaboratori ai Catena si Fildas Group si ai Tonica Group, echipa Catena Racing Team a luat nastere la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup. La aceasta competitie, echipa a concurat la categoria Hobby, 25.2km, urmand ca, in urma performantelor deja obtinute, sa continue participarea la numeroase alte competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building.

Prin participarea la Rocket Bike Fest 2014, Catena Racing Team s-a alaturat proiectului de voluntariat pentru stangerea de fonduri in vederea ajutorarii copiilor bolnavi de autism, initiat de Asociatia Help Autism si BikeXper. Astfel, echipa verde a Catena a marcat un sezon competitional de succes, avand in vedere competitiile anterioare la care a participat in acest an: concursul de mountain bike Macin XC, cursa de ciclism Zimbraria Neagra XC si Campina Open MTB 2014, competitie la care  au fost recompensati cu premiul pentru Cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa.

Text: Madalina Manole