Catena, sponsor al turneelor Concord Iaşi Open ATP Challenger 100 şi UniCredit Iaşi Open WTA 250

catena sponsor

Iaşiul își consolidează poziția de gazdă a celor mai puternice turnee de tenis din România, prin organizarea celor două competiții la care Catena este sponsor: Concord Iași Open ATP Challenger 100 și UniCredit Iași Open WTA 250.

Concord Iasi Open ATP Challenger 100, turneu de tenis masculin, va avea loc la Baza Sportivă Ciric, între 8 și 14 iulie, și va reuni jucători tineri de top, printre care Luca Van Assche, Ramon Vinolas, Juan Manuel Cerindolo sau românul Radu Albot. Ajuns la cea de-a cincea ediție, Concord Iaşi Open va oferi publicului meciuri electrizante și un spectacol sportiv de excepție.

Aceeași bază sportivă va găzdui, între 21 și 26 iulie, turneul de tenis feminin WTA 250 UniCredit Iași Open, sponsorizat de Catena și ajuns la a treia ediție. Acest turneu a trecut în acest an la o categorie superioară, de la WTA 125 la WTA 250, ceea ce-l face nu doar cel mai important turneu feminin de tenis pe zgură din România, ci pune Iașiul pe harta internațională a tenisului.

„Catena iubește sportul și încurajăm practicarea lui. Suntem mândri că, și în calitate de sponsori ai celor două turnee de tenis, contribuim la promovarea și susținerea acestui frumos sport în care competiția și rivalitatea își dau atât de bine mâna cu fair-play-ul și respectul pentru adversar. Suntem convinși că nu doar ieșenii se mândresc cu aceste turnee, ci întreaga țară. Va fi un spectacol care le va merge tuturor la inimă”, a declarat Alexandru Vlad, Vice-președinte Fildas-Catena.

Ca promotor al sportului, în cadrul grupului Fildas-Catena activează de 10 ani clubul Catena Racing Team, cu sute de membri activi, devenit cel mai mare și mai titrat club polisportiv al unei companii private din România. Catena Racing Team excelează în fiecare competiție la care membrii săi participă, reprezentând România şi în turnee sportive internaționale.

Turneul va reuni unele dintre cele mai talentate jucătoare de tenis din România și din lume, printre care Ana Bogdan, dublă câștigătoare la Iași Open, Jaqueline Cristian, care debutează la acest turneu și care, împreună cu Ana Bogdan, a calificat România la Turneul Final Billie Jean King Cup, după barajul cu Ucraina, Mirra Andreeva – cea mai tânără jucătoare din Top 100 WTA (la doar 17 ani și două luni), semifinalistă la Roland Garros, Yulia Putintseva – recent campioană la WTA Birmingham, Arantxa Rus – câștigătoarea turneului WTA Hamburg.

Pe lângă partidele de top, la Iași Open spectatorii sunt aşteptaţi la cornerul Catena, cu sfaturi din inimă, surprize şi voie bună.