CATENA sprijină refugiații ucraineni

Grupul Fildas Catena vine în sprijinul celor care au cea mai mare nevoie de noi în zilele acestea, refugiații din Ucraina. Un impresionant transport de produse pentru bebeluși, donate de Catena, a fost livrat în Gara de Nord, unde permanent se află sute de copii și mame, cu toții fugiți din calea războiului din Ucraina.

Sunt oameni cărora li s-a schimbat viața într-o clipă, care au plecat doar cu ce aveau pe ei, lăsând totul în urmă, soți și tați, părinți și bunici, fără să știe unde vor ajunge, unde vor dormi, ce vor mânca și dacă vor avea unde să se adăpostească.

Există însă mulți voluntari care s-au mobilizat, care le sunt alături și care cer la rândul lor ajutorul.

Afluxul de refugiați din Gara de Nord este impresionant, așa cum este fiecare caz în parte, fiecare poveste a familiilor dezbinate și au nevoie zi de zi de cele necesare unui trai decent.

Sunt zeci, sute de voluntari care îi susțin și există oameni de afaceri inimoși, firme și companii care ajută zilnic, substanțial și necondiționat.

”A fost o zi memorabiă, îngerii ne-au ajutat, iar mămicile și bebelușii lor de câteva săptămâni vor fi fericiți pentru că vor avea tetine și biberoane noi, pamperși, medicamente, scutece și lapte praf. Mulțumim din suflet Farmaciei CATENA, domnului Alexandru Vlad și întregului colectiv pentru că au fost și ne sunt alături de la începutul acestui <dezastru uman>. CATENA ne-a oferit tot ce aveam nevoie, toate produsele de primă necesitate pentru mame și copii. Donația aceasta a fost o mană cerească pentru noi și pentru ei!” – ne-a mărturisit Ilinca Ștefănescu – Neagu, unul dintre voluntari și inițiatoare a Campaniei „Împreună, mai buni” pentru refugiații ucrainieni din Gara de Nord.