Catena sustine „Salvati Copiii” si bucura cu jucarii sute de copii mai putin norocosi

Catena doneaza jucarii pentru peste 500 de copii provenind din familii cu o situatie materiala modesta, inclusi in programele de asistenta si monitorizare derulate de organizatia „Salvati Copiii – Romania” – asociatie care militeaza pentru drepturile si protectia copiilor din tara noastra.

Sutele de jucarii pentru toate varstele au fost daruite de angajati ai Catena in cadrul unei actiuni caritabile interne, organizate recent de companie. Jucariile donate in urma acestui eveniment urmeaza a fi livrate, in aceste zile, catre 14 centre din tara ale organizatiei „Salvati Copiii – Romania” – patru in Bucuresti si cate doua in judetele Constanta, Dolj, Dambovita, Iasi si Timis.

Prin aceasta campanie de responsabilitate sociala, Catena – Farmacia Inimii va aduce un strop de bucurie in inimile a sute de copii pentru care o jucarie inseamna, de multe ori, o minune. Printre cei care vor primi jucarii se numara si copii din familii de refugiati, provenind din zone de razboi.

Farmacia Inimii sprijina constant mai multe fundatii si organizatii non-guvernamentale, ce actioneaza in sprijinul unor categorii defavorizate.