Catherine Zeta-Jones a ajuns în România! Iată cum s-a filmat actrița pe o clădire din centrul capitalei

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România, unde se filmează seria “Wednesday”, fiica familiei Addams, în regia lui Tim Burton. Frumoasa actriță de 52 de ani s-a filmat la primele ore ale dimineții, când nici nu crăpase de ziuă, anunțându-și fanii că este în București și se pregătește de filmare.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Nemachiată, gata să se lase pe mâna specialiștilor pentru a o transforma în Morticia Addams, Catherine și-a salutat fanii de la înălțime: „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actrița pe rețelele sociale.George Burcea și Victor Dorobanțu joacă alături de Catherine Zeta-Jones în “Wednesday”

Gwendoline Christie s-a alăturat recent producției, în rolul directoarei Larissa Weems. Isaac Ordonez, Victor Dorobanțu și George Burcea îi vor portretiza pe Pugsley, Thing și Lurch.

Seria de opt episoade se va concentra pe anii de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore. Show-ul va reda încercările lui Wednesday de a opri o crimă monstruoasă ce i-a terorizat orașul și de a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile sale relații încurcate de la Nevermore.

Iulia Mirică

foto: google images,