Catrinel Marlon (Menghia), la Cannes 2018: bijuteriile cu care a facut senzatie pe covorul rosu

Fotomodelul si actrita romanca Catrinel Marlon (Menghia) a fost una dintre „frumoasele balului” la cea de-a 71 editie a Festivalului de Film de la Cannes. Vedeta a purtat un colier şi un inel cu smaralde in calitate de ambasador al brandului Chopard, prilej cu care a lansat, pe 9 mai, si  proiectul „Cannes is in the air”. Imbracata intr-o spectaculoasa rochie rosie semnata Alberta Ferretti, romanca a stralucit la propriu in lumina reflectoarelor si bliturilor.

Catrinel prezinta, in cadrul proiectului, o poveste a cinematografiei exprimata in sase episoade regizate de Alexis Weller, ce este promovata pe platformele social media. De altfel, Casa Chopard este si creatoarea trofeului Palme d’Or, prestigiosul premiu oferit in cadrul festivalului.Colaborare cu Andrea Bocelli

In afara carierei de model, Catrinel Marlon a fost implicata in mai multe proiecte cinematografice, cel mai recent, in lungmetrajul „Gomera”, pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat in Romania si Spania. In coproductia Romania-Franta-Germania, care va fi lansata in 2019, ea detine rolul principal.

In plus, romanca este personajul principal in cel mai recent videoclip al lui Andrea Bocelli, care va fi lansat la finalul acestui an. Ei colaboreaza si la evenimentul caritabil „Celebrity Fight Night in Italy”, organizat de Bocelli si sotia lui, Veronica. Catrinel Marlon va fi amfitrioana uneia dintre serile viitoarei editii, care va avea loc pe 6 septembrie. Sumele care vor fi stranse in cadrul evenimentului vor fi donate catre Andrea Bocelli Foundation si Muhammad Ali Parkinson.

In ultimii ani, Catrinel a fost promotor a peste 30 de marci comerciale prezente la nivel mondial. A aparut pe copertile a peste 80 de publicatii de moda printre care Vogue, Elle, FHM, Maxim, Sports Illustrated.

Text: Iulia Mirica

Foto: Hepta