Catrinel Menghia a lansat colectia de genti Cathrinelle

Dupa ce a devenit unul dintre cele mai bune modele din Italia, romanca noastra, Catrinel Menghia, s-a alaturat lumii cinematografice, pe care a cucerit-o cu usurinta. Iar dupa succesul ca manechin si actrita, Catrinel intra cu pasi mici, dar importanti, in lumea designului, cu o colectie de genti intitulata sugestiv „Cathrinelle”. Initial, colectia a fost lansata la Milano, iar dupa un teasing de amploare, Catrinel s-a hotarat sa o prezinte conationalilor sai la Feeric Fashion Days Sibiu, facandu-si astfel intrarea si in moda romaneasca. Si cum gentile create de ea ne-au placut la nebunie, am invitat-o sa ne povesteasca despre ele si cum a luat nastere acest brand.„Ma mandresc sa spun ca sunt romanca!”

Stiind ca ne intereseaza si ce alte proiecte de viitor mai are, ne-a marturisit ca, impreuna cu prietenul sau, urmeaza sa inaugureze un cinematograf in Roma, unde si-ar dori foarte tare sa ruleze si filme romanesti. Se vede sotie, se vede mama si asteapta cu nerabdare sa vina de la sine si aceste evenimente, fara sa grabeasca lucrurile. Nu a uitat nicio clipa ca este romanca, din contra, se mandreste cu acest lucru si il mentioneaza peste tot, considerandu-se un exemplu de munca si dedicare, calitati de necontestat ale romanilor.

De asemenea, Catrinel a mai declarat ca, desi a ales posetele pentru inceput, lucreaza deja la o colectie de alte accesorii, respectiv pantofi si ochelari. Nu exclude nici colaborarea cu alti designeri sau case de moda celebre, mai ales ca, din postura de model, a colaborat deja cu cei mai importanti din aceasta industrie.

Va invitam sa urmariti pe Tonica TV un material cu si despre Catrinel Menghia, o femeie complexa, care trece baricadele modellingului pentru a castiga lumea designului.

Text: Catalina Buzdun