Ce cariere ne prezic astrele

shutterstock_59991121Fie ca recunoastem sau nu, horoscopul intereseaza pe toata lumea. Cu totii ne-am satisfacut curiozitatile la un moment dat si am aruncat o privire asupra a ceea ce ne prezic astrele.

Ne-am amuzat si am fost incantati atunci cand “au fost de partea noastra”,  iar descrierile ni s-au potrivit perfect si, le-am ignorat in totalitate atunci cand nu erau in concordanta cu sentimentele, valorile, atitudinile si comportamentele noastre. In cazul in care nu ati aflat, pe langa previziunile generale si compatibilitatile erotice, caracteristicile nativilor celor 12 zodii ne influenteaza una dintre cele mai importante decizii ale vietii: alegerea carierei potrivite. Iata, asadar, ce cariera poti urma in functie de zodie!

 • Berbec – Nativii din zodiac berbec sunt entuziasti, energici, sinceri, ambitiosi, motivati si foarte creativi. O cariera triumfatoare pentru berbec este in televiziune, publicitate sau arhitectura. Lideri innascuti, puternici si competitivi, berbecii sunt potriviti si pentru o cariera in domeniul militar.
 • Taur – Acest nativ prefera in primul rand stabilitatea. Este o fire practica, organizata, determinata, precauta, sincera si onesta si, cel mai important, are o capacitate analitica extraordinara. Atenti la detalii si cu un simt financiar bine dezvoltat, taurii pot excela in domeniul bancar, contabilitate sau in domeniul cercetarii stiintifice.Taurii au o inclinatie deosebita spre artele frumoase, adora sa lucreze printre bijuterii si alte obiecte decorative luxuriante. Sunt impunatori si se disting prin timbrul vocal clar si puternic, fiind foarte compatibili si cu o cariera in muzica.
 • Gemeni – Optimisti si plini de energie, gemenii ar trebui incurajati catre o cariera in care libertatea de exprimare si creativitatea primeaza in fata disciplinei si deciziilor manageriale. Extrem de implicati si dornici de afirmare prin capacitatile lor intelectuale, acestia au nevoie de un job care sa ii solicite in permanenta. Joburile care implica relationare sociala si comunicare – translator, editor, avocat, agent de vanzari sau ghid touristic – reprezinta implinirea profesionala pentru un nativ din zodia gemeni.
 • Rac – Fire emotiva, ocrotitoare si foarte discreta, racului i se potriveste o cariera in asistenta sociala. Sensibilitatea, emotiile si atentia permanenta fata de nevoile altora, dar si creativitatea si abilitatile sale psihologice il recomanda pentru o cariera juridica de succes. Pentru ca sunt foarte responsabili si diplomati, un job in sociologie, resurse umane sau invatamant le-ar aduce rezultate excelente in cariera lor.
 • Leu – Lideri innascuti, este evident ca cel mai bine li se potriveste o functie de conducere. Independenti, dinamici si dornici de afirmare, leii sunt ahtiati dupa putere si faima. Adora sa se afle sub lumina reflectoarelor, sa instruiasca si sa detina controlul absolut. Are afinitati deosebite in zona showbizz-ului, juridica si medicina. Moda si o cariera in politica sunt, de asemenea, activitati tipice zodiei leu.
 • Fecioara – Sunt cunoscuti pentru caracterul lor perfectionist si surprind de fiecare data prin atentia sporita la detalii. Gandirea analitica, abilitatile mentale si intuitive ii recomanda pentru o cariera in zona IT, contabilitate si mass-media.
 • Balanta – Cu o abilitate sociala mai mult decat evidenta, diplomatie si spirit cooperant, balantele sunt inclinate catre sectoarele artistice si cele care presupun relationarea cu clientii. Apartenenta si afinitatea catre arta si bun gust le recomanda pentru designul vestimentar si sectorul vanzarilor.
 • Scorpion – Intuitivi, perseverenti, determinati si extrem de ambitiosi, scorpionii au darul de a anticipa chiar si cele mai dificile situatii. Profunzimea detaliilor si concentrarea maxima le sunt caracteristice si ii afirma in psihiatrie, medicina, cercetare si investigatii.
 • Sagetator – Este inzestrat cu o atitudine pozitiva debordanta, perspicacitate si aptitudini filozofice. Sociabili, onesti si foarte credinciosi, sunt in concordanta cu o cariera in domeniul turistic, asistenta-sociala, mass-media, sport sau medicina veterinara.
 • Capricorn – Responsabili si ambitiosi, se plictisesc repede de rutina zilnica, asadar, li se potriveste o cariera care presupune provocari constante. Sunt obsedati de munca, ordine si disciplina si adora sa detina puterea. Organizat si pragmatic innascut, poate fi un excelent bancher, manager sau om de stiinta.
 • Varsator – Originalitatea si caracterul avangardist sunt trasaturile care ii deosebesc pe varsatori de celelalte zodii. Au o predilectie pentru joburile neconventionale, cum ar fi astrologia, cercetarile stiintifice, aviatia, ingineria sau designul.
 • Pesti – Creativitatea este cuvantul de ordine pentru acest nativ. Pasionati de tot ceea ce inseamna arta, pestii exceleaza in domenii precum muzica, televiziune, cinematografie, pictura, fotografie sau moda. Generozitatea, carisma, sensibilitatea si latura lor umanitara se potrivesc de minune cu joburile de asistent medical sau consilier psihologic.

Text: Alexandra Lupu