Ce este bine să ştii ca să ai Energie + Imunitate OPTIME

Atunci când scade nivelul de energie, te simți obosit și apare o stare vulnerabilitate ce exprimă de fapt o scădere a puterii de apărare a organismului.

Pornește motoarele vitalității că să beneficiezi de un nivel adecvat de energie și protecţie imunitară!

Vitaminele şi mineralele joacă un rol important atât pentru menținerea unui nivel optim de energie și vitalitate cât și pentru o imunitate sănătoasă.

Pe de altă parte, exercițiul fizic realizat regulat este necesar pentru mentinerea unui nivel energetic bun.

Energia produsă zilnic cu ajutorul conjugat al nutrienților și exercițiilor fizice susține toate funcțiile organismului, inclusiv funcția imunitară. Este dovedit faptul că orice activare a celulelor imunitare, cu scopul de a se înmulți și specializa pentru a produce un răspuns imunitar adecvat, necesită o cantitate mare de energie.

De aceea este unanim acceptat că scăderea vitalităţii, lipsa exerciţiului fizic şi unele dezechilibre nutriţionale afectează imunitatea.

Metabolismul energetic normal, cel care pornește motoarele vitalității, este foarte complex și are nevoie constant de anumiți nutrienți, cum este asocierea de vitamina B6 și Magneziu, binecunoscută pentru efectul anti-oboseală. Iar când la acestea se adaugă vitamina D3, rezultă o combinaţie ce susţine eficient atât capacitatea de efort fizic, reducerea oboselii dar şi funcţia imunitară.

Vitaminele B6 și D3 se remarcă printre nutrienții esențiali pentru dezvoltarea, menținerea și reglarea răspunsului imunitar. Ambele sunt implicate atât în imunitatea celulară (prin activarea celulelor imunitare) cât și în imunitatea umorală (cu producerea de anticorpi). În cazul vitaminei B6, este bine de știut că aceasta nu se poate depozita în corp deoarece este hidrosolubilă, astfel că este bine să ai aport zilnic din această vitamină. În plus, vitamina D3 este de asemenea importantă pentru sănătatea oaselor şi funcţionarea normală a sistemului muscular (la fel ca şi Magneziul), iar asocierea vitaminei D3 cu Magneziu susţine capacitatea de a face exerciţiu fizic.

Susținerea imunității și combaterea oboselii se poate realiza și prin suplimente nutriționale adecvate, precum NeoMagni forțe D3 ce conține doze mari din vitaminele B6 și D3 precum și un aport semnificativ de Magneziu ce provine din sursă naturală și are absorbție ridicată.

Ingredientele din suplimentul alimentar NeoMagni® forte D3 ajută la:

  • reducerea oboselii și a stărilor de extenuare (Magneziu, Vitamina B6);
  • funcționarea normală a sistemului nervos și sănătatea psihică (Magneziu, Vitamina B6);
  • funcționarea normală a mușchilor (Magneziu, Vitamina D3);
  • funcționarea normală a sistemului imunitar (Vitaminele B6 şi D3)

Forma de prezentare: cutie cu 50 comprimate.

Modul de administrare: câte 1 comprimat pe zi, cu apă.

Comprimate fără indulcitori, fără zahar, fără lactoză, fără conservanţi, fără gluten.

Pentru femeile gravide sau care alăptează, este recomandat să se solicite opinia unui medic înainte de a decide să utilizeze acest supliment.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.