Ce inseamna cand visezi ca nasti?

Nasterea este un moment extrem de important in viata noastra, este un eveniment puternic atat la nivel psihic cat si spiritual si reprezinta o responsabilitate si un angajament de viitor. Visul in care nasti are conotatii puternice si simbolizeaza un nou inceput. Vei trai schimbari importante in viata ta care se pot manifesta in diferite domenii de activitate, atat personal cat si profesional. In principiu este un vis bun, prevestitor de intamplari benefice. Visul interpreteaza un nou inceput, nasterea unei noi idei, unui nou proiect, unei noi etape, insa, intr-o alta directie visul nasterii simbolizeaza si copilul din noi si dorinta noastra de a ne maturiza. Anumiti talmacitori de vise sustin ca visul in care o femeie naste, mai exact daca este vazut bebelusul in vis, are conotatii negative, copilul mic fiind prevestitor de boala, necazuri, suferinta si chiar moarte. Totodata, acestia traduc visul si ca o prevestire a faptului ca vor urma greutati dar ca vor fi depasite cu bine si cu bucurie.Iata ce inseamna daca te visezi insarcinata!

Interpretarea visului in care nasti

  • Daca visezi ca nasti prematur inseamna ca in realitate ai iesit dintr-un proiect pe care nu l-ai finalizat, nu ai dus la bun sfarsit ceea ce ai inceput si te simti nepregatita pentru o noua incercare.
  • Daca visezi ca nasti o fetita, in traditia populara, se crede ca vei naste in realitate un baiat. Insa, interpretarea onirica a acestui vis sustine ca vei intra intr-o etapa in care vei avea parte de fericire, bucurie si impliniri. De asemenea, se poate intampla sa primesti o oferta avantajoasa in urma careia sa-ti schimbi locul de munca, locuinta sau chiar sa pleci din tara. Te vei folosi foarte mult de capacitatile si resursele interioare pentru a avansa.
  • Daca visezi ca nasti un baietel ese posibil sa te confrunti cu niste nemultumiri si dezamagiri usoare in viata de zi cu zi, insa, visul prevesteste un nou inceput intr-un domeniu in care te astepti mai putin, vei urca o treapta, insa, pentru a reusi vei fi ajutat de apropiatii tai.
  • Daca visezi ca nasti gemeni inseamna ca in viata reala te afli intr-o cumpana, o rascruce de drumuri, si nu stii in ce directie sa continui. Vei fi pus in fata unei alegeri foarte dificile si va urma o perioada in care vei fi suprasolicitata din toate punctele de vedere. Visul denota, de asemenea, si un conflict pe care il ai tu cu tine, un comportament dual si un caracter in antiteza.
  • Daca visezi ca nasti o creatura sau un animal inseamna ca iti este frica de noi decizii, de noi traiectorii, te temi sa incepi un proiect nou sau sa faci o schimbare semnificativa in viata ta, care, posibil, sa-ti fie impusa sau ceruta. Totodata, daca esti insarcinata si acest vis, inseamna ca iti faci griji pentru copilul pe care il vei naste, te preocupi pentru sanatatea sa.
  • Daca visezi ca moare femeia care naste inseamna ca va urma o transformare importanta in viata ta, ceva se va sfarsi, va muri, si altceva va incepe, se va naste. Visul interpreteaza capacitatea ta de a te schimba, de a renunta la vechile obiceiuri si credinte si de a capata altele noi.
  • Daca visezi un copil care moare la nastere inseamna ca in realitate vei avea obstacole serioase in a naste un copil. Anumite interpretari onirice dau acestui vis o conotatie mai buna si sustin ca reprezinta nevoia si dorinta ta de a deveni mama.
  • Daca visezi ca ai o nastere usoara inseamna ca schimbarile care vor aparea in viata ta vor fi acceptate cu usurinta, bucurie si liniste.
  • Daca visezi ca ai parte de o nastere grea, in realitate te vei adapta cu greu noutatilor ce vor aparea in viata ta si vei trece printr-o perioada mai putin fericita.

Afla semnificatiile visului cu bebelusi sau copii mici! Detalii aici!

Descopera interpretarile altor simboluri din vis! Click aici!

Text: Madalina Manole