Ce inseamna daca visezi ca zbori?

Zborul simbolizeaza inaltarea, evolutia, aspiratiile inalte si nevoia de evadare din cotidian. Atunci cand visezi ca zbori inseamna ca esti, in realitate, o persoana puternica, vei trece cu bine peste incercari, vei depasi obstacolele si vei avea norocul de partea ta. Zborul din vis poate fi, de asemenea, simbolul evolutiei spirituale sau ascensiunii materiale. Acest vis este considerat un vis bun, motivant si pozitiv si, in plus, trairile din timpul somnului sunt benefice psihicului, eliberandu-l de stres si relaxandu-l. Freud era de parere ca daca visezi ca zbori inseamna ca te vindeci de o depresie si te eliberezi, totodata, de o tensiune sexuala. Pentru a interpreta intocmai un astfel de vis, trebuie sa iei in calcul viteza si inaltimea la care zbori dar si trairea pe care o experimentezi in vis.Iata ce inseamna daca visezi un avion

Interpretarea visului in care zbori

 • Daca visezi ca zbori linistita si esti incantata de privelistea pe care o vezi in jos inseamna ca in realitate ai atins apogeul intr-un anume domeniu din viata, esti, la propriu, sus, deasupra multora. Ai o perspectiva buna asupra vietii si esti genul de persoana care are capacitatea sa vada in ansamblu o situatie. Acest vis simbolizeaza si ca ai atins o inalta treapta spirituala.
 • Daca visezi ca zbori si iti este frica inseamna ca in realitate nu te simti pregatita pentru experiente noi, vrei sa evoluezi dar iti este teama de nou, de necunoscut.
 • Daca visezi ca zbori si te simti invincibil, asemeni unui supererou, inseamna ca in realitate te simti superior, din multe puncte de vedere, oamenilor din jurul tau.
 • Daca zbori si intalnesti obstacole in drumul tau inseamna ca in viata de zi cu zi va trebui sa depasesti niste bariere. Te vei confrunta cu dificultati si va trebui sa inveti sa le faci fata. Pot fi blocaje induse de ceilalti sau chiar de tine, poate fi vorba de o lipsa de incredere in propriile-ti forte.
 • Daca in vis zbori si nu-ti poti mentine echilibrul inseamna ca in viata reala nu esti sigur pe tine si ai nevoie de sfaturile celorlalti pentru a lua o decizie si a face o schimbare majora.
 • Daca visezi ca zbori inapoi inseamna ca esti legat de trecut, insa, legat in sensul bun. Folosesti anumite calitati si abilitati dobandite pentru a a junge cat mai sus in prezent.
 • Daca visezi ca zbori jos, la o inaltime mica, inseamna ca esti multumit de viata ta si esti impacat cu deciziile tale, iar situata financiara ti se va imbunatati.
 • Daca visezi ca zbori sus, la o altitudine mare, inseamna ca ai o mare incredere in tine si in fortele proprii, insa, mai poate simboliza si mandria ta sau egoismul tau.
 • Daca nu poti zbura in vis inseamna ca trebuie sa te reevaluezi in realitate. Nu ai incredere in tine si in fortele tale si ai tendinta de a te desconsidera.
 • Daca visezi ca zbori in sus, spre cer, inseamna ca te afli la un nivel mare de evolutie spirituala.
 • Daca visezi ca zbori in jos, spre pamant, inseamna ca esti o persoana orientata spre succes, increzatoare si luptatoare.
 • Daca zbori cu viteza mare si inaintezi repede inseamna ca in viata reala esti dornic de ascensiune, ai o personalitate puternica si vei primi aprecieri de la cei din jur.
 • Daca in vis te vezi zburand alaturi de pasari inseamna ca vei avea alaturi prietenii si ca acestia te vor ajuta sa-ti duci la indeplinire visele.
 • Daca visezi ca zbori cu avionul este semn bun, simbolizand norocul, bucuria si pacea. Este posibil sa primesti niste vesti bune sau sa te intalnesti cu o veche cunostinta.

Ai visat cutremur? Iata ce inseamna visul tau! Click aici!

Descopera si alte simboluri din vis! Click aici!

Text: Madalina Manole