Ce inseamna daca visezi un cutremur?

Cutremurul este un fenomen natural care infricoseaza prin manifestarea sa si dezastrele pe care le lasa in urma. Apare pe neasteptate, nu poate fi prevenit, provoaca panica si creaza dezechilibru, iar repercusiunile sale pot fi grave, afectand atat fizicul cat si psihicul. Pierderile materiale rezultate in urma unui cutremur pot, de asemenea, sa afecteze traiul si sa atraga schimbari majore in viata unei persoane. Pe de alta parte, cutremurul este responsabil de crearea muntilor si vailor, avand, deci, si o conotatie pozitiva. Atunci cand apare in vis are o semnificatie puternica si denota teama, schimbarea brusca si instabilitatea cu care ne confruntam in realitate.Iata ce inseamna daca visezi biserica

Interpretarea visului in care apare un cutremur

  • Daca visezi un cutremur mare inseamna ca in realitate esti inspaimantata de ceva, de o experienta traita, de o schimbare anuntata in viata ta sau un eveniment cu impact la care ai fost martora. In realitate, ideile tale s-au zguduit si esti pe cale sa traiesti o modificare la nivel psihic si emotional. Cu alte cuvinte, cutremurul mare din visul tau, este semnul unei schimbari bruste, unei destabilizari si nesigurante care, desi poate provoca anxietati majore, poate fi si benefica, gandindu-ne ca un cutremur este, pe de alta parte, o forta creatoare. Vei avea parte de un nou inceput, insa, nu trebuie sa privesti experienta ca pe ceva negativ. Poate fi pierderea unei afaceri, falimentul, sau poate fi un nou job, o avansare intr-o functie cu responsabilitate, o marire de salariu.
  • Daca visezi un cutremur de magnitudine mica inseamna ca vei depasi o situatie care te-a acaparat si vei face schimbari in viata ta menite sa te autoresponsabilizeze si maturizeze. De asemenea, poate prevesti o experienta ce provoaca trairi intense si emotii puternice.
  • Daca visezi ca se darama cladiri inseamna ca in realitate se vor schimba idei, atitudini, reguli dupa care te ghidai si conceptii de viata.
  • Daca visezi ca se crapa pamantul inseamna ca vei avea parte de experiente noi menite sa-ti schimbe destinul si sa-ti traseze noi drumuri in viata. Trebuie sa ai grija sa nu te lasi acaparat mai mult decat trebuie de noile directii pe care vei intra.
  • Daca visezi un cutremur in casa inseamna ca schimbarea din viata ta se va produce in domeniul caminului si al familiei. De exemplu, poate fi vorba de achizitionarea unei noi locuinte sau de un divort, schimbarea putand fi atat benefica cat si negativa.
  • Daca visezi un cutremur la birou sau in timp ce muncesti inseamna ca schimbarea va avea loc pe parte profesionala.
  • Daca in vis iti apare cutremurul si te afli in mijlocul naturii, posibil ca schimbarea reala sa aiba legatura cu hobby-urile tale si modul de petrecere a timpului liber. De exemplu, poti planifica o excursie sau se poate modifica data unei calatorii.
  • Daca visezi un cutremur in care sunt implicati oameni inseamna ca in realitate iti este frica sa nu pierzi niste persoane dragi din viata ta. Te poti confrunta, deopotriva, cu o despartire, o pierdere sau cu o noua cunostinta care-ti va intra in viata si iti va schimba destinul.
  • Daca visezi un cutremur si ploua, inseamna ca schimbarile din viata reala vor lasa amprente negative asupra ta, ploaia fiind un simbol asociat tristetiei, anxietatii si nostalgiei. Schimbarea, de aceasta data, este posibil sa fie la nivelul caracterului, al subconstientului, sa fie atat de adanca si de profunda incat sa nu fie resimtita imediat.

Iata ce inseamna daca visezi apa! Click aici!

Descopera si alte simboluri din vis! Click aici!

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole