Ce purtăm în acest sfârșit de toamnă?

Cea mai mare enigmă în materie de modă din acest moment este ce stil să abordăm atunci când ieșim din casă, fie abordăm un stil confortabil, fie te întorci la eleganța lăsată în urmă.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Oricum ai alege, iată aici câteva look-uri pe care ar trebui să le încerci în acest sfârșit de toamnă:Alb?

Articolele vestimentare albe nu sunt făcute să fie purtate doar vara. Alege un costum alb, cu pantaloni largi pentru ținutele de toamnă-iarnă. Combină-le cu puloverele preferate.

#Cottagecore

Povestea de origine a celebrului #Cottagecore de pe Instagram se găsește în look-urile femeilor Western, adaptate la un stil mai feminin modern. Cu alte cuvinte lasă în urmă perechile plictisitoare de jeanși și alege rochiile maxi, interesante și versatile.

Tricot

Iarna înseamnă confortabil și călduros și nimic nu te face să te simți mai bine îmbrăcată decât un pulover cozzy. Și nu uita să porți și șosete la fel de călduroase.

Carouri

Carourile nu se rezumă doar la imprimeurile faimoaselor kilturi scoțiene de aceea designerii au reușit să le adauge pe paltoane, rochii, chiar și pe pantaloni sau cămăși. Toamna aceasta regulile nu se mai aplică, poartă carouri!

Furouri

Este foarte simplu, alege o rochie tip furou pe care o porți purta atât la o cină în aer liber, cât și la un film de pe canapea. Combin-o cu malete, pulovere și chiar hanorace.

Ride or Die

Ținutele pentru echitație sunt chiar fashion la o analiză rapidă. Așa că de ce să nu ne alcătuim și noi un astfel de look pentru o ieșire în oraș?

Lenjerie toată ziua

 

Când spunem toată ziua, nu glumim. Pregătește-ți cea mai frumoasă rochie de noapte din dantelă, mătase sau cașmir pentru o ținută de purtat toată ziua. De la espressoul de dimineață până la paharul de vin de la cină.

Jachete confortabile

Pantalonii de trening care sunt atât de la modă merg foarte bine cu aceste jachete lungi și super confortabile, care țin și de cald. De la paltoanele de blană la cele de lână, orice e oversized și călduros este alegerea potrivită.

text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.harpersbazaar.com