Ce vedete au BAFTA anul acesta!

Dominic Savage, Mia Threapleton and Kate Winslet att
Dominic Savage, Mia Threapleton si Kate Winslet

La Royal Festival Hall din Londra a fost seara Premiilor de Televiziune BAFTA. Vedetele au venit în număr mare la ceremonia decerării premiilor Academiei Britanice, găzduită de actorii de comedie Rob Beckett și Romesh Ranganathan.

Kate Winslet a fost premiată la categoria “cea mai bună actriţă în rol principal” pentru interpretarea mamei unei adolescente afectate de reţelele de socializare în “I am Ruth”, o miniserie TV în care actriţa britanică joacă alături de fiica ei din viaţa reală, Mia Threapleton.Mama şi fiica în lacrimi

Kate Winslet s-a referit şi la fiica ei în discursul său: “Dacă aş putea să rup acest premiu în două, i-aş oferi cealaltă jumătate fiicei mele… Am reuşit asta împreună, fetiţo”.

La ședința foto de pe covorul roșu, Kate și Mia au strălucit în ținutele lor deloc opulente, ci mai degrabă confortabile. Kate Winslet a purtat o rochie neagră, midi, cu tăieturi asimetrice în zona umerilor, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc mic. Fiica ei, Mia, a îmbrăcat o salopeta neagră, din mătase, cu pantaloni evazați și cu talia marcată de o eșarfă ivoire. Ambele actrițe, mamă și fiică, au avut coafuri elegante, cu părul strâns în coc. Mia Threapleton este fiica pe care Kate Winslet o are din mariajul cu Jim Threapleton.

Fiica şi partenera de distribuţie Mia Threapleton şi Kate Winslet şi o apariţie extrem de rară pe covorul roşu, Martin Freeman împreună cu soţia

Cel mai bun actor a fost desemnat Ben Whishaw, pentru performanţa sa din seria “O să Doară”. “Adevăratul Mo Farah” a câştigat statueta pentru cel mai bun documentar, iar Serialul-dramă “Bad Sister” a primit premiul în categoria sa.

Vedeți mai jos ținutele de covor rosu de la ediția 2023 a BAFTA TV

Jim Carter şi Imelda Staunton şi Joel Dommett şi Hannah Cooper

 

Courtney Veale, Sarah Green, Mollie King
Eva Birthistle, Vogue Williams, Meera Syal

 

Emma Willis, Laura Whitmore, Tess Daly

Foto Hepta