Cele mai cool tendințe de modă pe care trebuie să le porți anul acesta

Adevărul este că moda nu a fost niciodată imună la realitățile vieții. După cum am văzut pe podiumuri momentul de reculegere ținut de casa de modă Armani pentru Ucraina sau Armaghedonul care a avut loc la Balenciaga, acum, mai mult ca niciodată, industria modei reacționează la lume în toate dihotomiile ei.

Farmaciştii Catena recomandă linia Hydrotenseur de la Rilastil, specializată în prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire ale tenului.

De la o întoarcere la arta modei feminine ca răspuns la atâtea luni de pantaloni de trening, la haine ca exprimare de sine, la vibrații ecvestre care ne ajută să ne apropiem din nou de natură, vezi cum tendințele oglindesc lumea și face totul un pic mai frumos și mai strălucitor, pentru sursa de inspirație fashion.#RobeLife

Pe măsură ce cu toții ne întoarcem la muncă și petreceri, există o parte din noi care încă tânjim după #robelife. Paltoanele confortabile și largi sunt un trend nelipsit din tendințele acestui an.

’80s Baby

Dacă ești în căutarea glamourului, nu căuta mai departe. Anii ’80 s-au întors – și mai îndrăzneți – și mai roșii, ca niciodată. Îmbrățișează proporțiile supradimensionate și strălucirea epică în look-uri menite să fie imortalizate pe film.

Feminitatea modernă

Desigur, nu există o singură definiție a feminității, pentru că oricare ar fi este în întregime subiectivă. Dar atmosfera care domină podiumurile este una de culori deschise, poate pene, ceva diafan și inspirat de lenjeria de noapte. Cu alte cuvinte, o știm când o vedem.

Back to Black

Vorbind despre petreceri, seară și nopți de distracție, mesajul designerului este clar: este timpul să ne întoarcem la negru. Dar înainte de a lăsa gândurile intruzive despre ceva simplu să întunece judecata, reține că aceste look-uri includ o strălucire aparte.

Maioul alb

Designerii se întorc la planșa de desen, o tabula rasa literală. Și nimeni nu se îndoiește de puterea unui maiou alb. Poate arunci un logo pe el? Sau poate îl preferi simplu. Ideea este că acest must-have se potrivește bine cu aproape orice și există o anumită putere în purtarea lui.

Twisted trench

Trenciul este un element de bază din garderobă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie basic. Podiumurile de toamnă sunt pline de versiuni care preiau premisa jachetei preferate și o reinventează. De ce să nu optezi pentru o rochie trench? Un trench cu pliuri? Poate un trench cu decupaje?

Povestea culorilor

Indiferent dacă vrei să porți ceva galben strălucitor, magenta sau verde, această tendință este una veselă și plină de farmec.

Sezonul smokingului

Eleganța de durată a lui Le Smoking nu este întâmplătoare. O femeie în smoking este ceva de privit, iar acum opțiunile ei sunt nesfârșite. De la clasic la ușor supradimensionate sau asociat cu o șapcă de baseball – este oficial sezonul smokingului

Ecvestru

Designerii și-au dovedit afinitatea de a se inspira din activitățile de agrement: tenis, golf și, desigur, toate tot ce înseamnă ecvestre. În prezent, stilul ecvestru sub formă de jachete, pantaloni subțiri, cizme până la genunchi și orice altceva potrivit pentru un weekend în mediul rural sunt la modă.

Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com