Cele mai discutate campanii de beauty. Care este preferata ta?

Sunt superbe, sunt autentice şi au un istoric care le-a făcut faimoase în industria de fashion şi beauty. Ele sunt vedetele care promovează cele mai noi game de produse pentru cele mai cunoscute brand-uri din lume. Vezi mai jos campaniile cu frumoasele celebrităţi.Naomi Campbell şi Irina Shayk pentru Pat McGrath Labs

Superbele modele au fost ales ca imagine pentru promovarea unui nou produs, Dark Star Mascara. În timp ce Naomi Campbell îl citează pe Oscar Wilde: “Am cel mai simplu gust. Sunt întotdeauna mulţumită de ce-i mai bun,” Irina Shayk este surprinsă în ipostaze sexy alături de fiul lui Elizabeth Hurley, Damian, un model androgin în vârstă de 18 ani.

https://www.instagram.com/p/CClUm4IJIwB/

https://www.instagram.com/p/CClmInsJfxt/

 

Cindy Bruna pentru L’Oreal Paris

Modelul activist, Cindy Bruna, nu este doar un chip frumos, ci şi un influencer în adevaratuş sens al cuvântului. A fost aleasă ca ambasador pentru campania L’Oreal Paris, pentru a milita împotriva violenţei domestice şi a discriminării femeilor de culoare, din cauza părului, din industria frumuseţii.

Marion Cotillard pentru Chanel

Marion Cotillard este noua imagine a celebrului parfum Chanel No5. Este pentru prima dată când actriţa de origine franceză îşi asociază imaginea cu un parfum. Întreaga campanie va apărea la sfârşitul acestui an.

Amanda Seyfried pentru Lancome

Actriţa Amanda Seyfried este noua ambasadoare Lancome, alături de Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz şi Zendaya, care este şi cea mai tânără imagine a brand-ului.

https://www.instagram.com/p/B3WX9GvAzdE/?utm_source=ig_embed

Gisele Bundchen pentru Dior

Cunsocutul model este imaginea produselor de skincare marca Dior.

Margot Robbie pentru Chanel

Actriţa australiancă, preferata lui Quentin Tarantino, a fost aleasă ca ambasadoare pentru parfumul Gabrielle, marca Chanel. Robbie apare în video-ul de promovarea îmbrăcată în mătase, în timp ce dansează pe piesa “Halo” a lui Beyonce.

Angelina Jolie pentru Guerlain

Angelina Jolie este pentru a doua oară imagine Guerlain, de această dată pentru parfumul Mon Guerlain Intense.

Lily – Rose Depp pentru Chanel

Fiica Vannesei Paradis cu Johnny Depp este reprezentanta oficială a gamei de 27 de rujuri Coco Flash de la Chanel, asta după ce în urmă cu şapte ani mama sa a fost imaginea acestor rujuri. Lily nu este la prima colaborare cu brand-ul, aceasta fiind ambasadoare pentru Chanel.

 

Cate Blanchett pentru Armani

Nu mai este nicio noutate că actriţa promovează parfumul Armani Si de ani buni.

Jennifer Lawrence pentru Dior

Casa Dior a ales-o pe Jennifer Lawrence pentru promovarea parfumului Joy. În video de campanie, actriţa înoată în piscină, mănâncă şi se relaxează la soare, îmbrăcată într-o rochie din tulle.

Natalie Portman pentru Dior

Frumoasa Natalie Portam a fost aleasă să reprezinte parfumul Miss Dior. Natalie este filmată în diferite ipostaze ale vieţii, momente de dragoste care-i aduc fericire, iar pe fundal se aude melodia “Chandelier”, a Siei.

 

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar