Cele mai influente femei din lume – celebrate in cadrul unui eveniment exclusivist

Cele mai influente femei din lume – celebrate in cadrul unui eveniment exclusivistPentru ca suntem in luna femeilor, vedetele si jurnalistii si-au dat intalnire saptamana trecuta la The Grand Avenue JW Marriott pentru a omagia cele mai influente femei din lume, care reprezinta un model de putere si eleganta feminina. Cele 6 femei fascinante pe care invitatii au avut ocazia sa le descopere in cadrul evenimentului au fost: Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad.

Pasionate de arta, procupate de moda, descoperitoare si promotoare ale unor figuri importante din literatura, dar si a unor curente de avangarda, aceste femei au reusit sa faca istorie. Prin curajul de care au dat dovada si prin stilul lor unic, au devenit surse de inspiratie pentru milioane de oameni.

Cele mai influente femei din lume – celebrate in cadrul unui eveniment exclusivistInvitata speciala a serii a fost doamna Adina Nanu- profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX – XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole. Aceasta a realizat pentru cei prezenti o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile carei-au fost modele de-a lungul timpului. Evenimentul a fost prezentat de Sonia Argint Ionescu, iar styling-ul manechinelor care au reinterpretat tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, a fost realizat de Iulia Albu.

La eveniment au fost prezente: Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.

 

Text: Bianca Badescu