Cele mai tari petreceri ale vedetelor

Vedetele au acces la unele dintre cele mai tari petreceri si le este la indemana sa gaseasca oricand o super distractie… doar lucreaza in industria distractiei, nu? Asa ca am vrut sa tragem cu ochiul la cum petrec ei si ne-am dus la party-ul organizat de HTag PR, la care i-am intalnit pe Alex Velea si Golden Boy Society, Shift, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan, trupa The dAdA, Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Robert Toma si alti prieteni din lumea showbizului.TONICA: Daca ar fi sa organizezi o petrecere pe gustul tau, cum ar arata?

Alex Velea: L-as lasa pe fratele meu mai mare, pe Ursu, sa o organizeze. El este prietenul meu, managerul meu, mai multe…

Alexandra Usurelu: Cu foarte multi prieteni, cum este si aici, si cu muzica buna.

Bobby Stoica: Sincer cred ca mi-as dori o petrecere fara muzica, mai degraba sa pot sa mai schimb o vorba cu oameni cunoscuti.

Shift: Ar fi un party mare, probabil cu putin alcool. Spre tristetea tovarasilor mei. Pentru ca eu nu mai beau alcool si nu ma mai regasesc in locurile unde se bea alcool.

Liviu Teodorescu: Daca suntem treji cu totii ne distram foarte tare facand misto de cei care beau alcool. N-ar avea nicio limita. S-ar numi Limitless.

Boier Bibescu: Cred ca va arata ca un bairam. Stii cum era un bairam demult, cand se distra toata lumea, pe mese, cu pahare, nu-mi place distractia asta unde stai lipit, stai jos. Nu, mie imi place distractia in adevaratul sens al cuvantului.

TONICA: Cine ai vrea sa cante neaparat la petrecerea ta?

Alex Velea: Mario Fresh pentru ca el ne distreaza foarte bine. Si toti baietii de la Golden Boy Society.

Alexandra Usurelu: Norah Jones.

Boier Bibescu: Nu cred ca ar trebui sa cante nimeni, daca este petrecere ar trebui sa fie un DJ, un MC.

Shift: Ar trebui sa cante Liviu Teodorescu. Si Lil Wayne.

TONICA: Care a fost cea mai tare petrecere la care ai fost?

Alex Velea: Nunta lui Boier Bibescu.

Boier Bibescu: Ziua mea de nastere.

Alexandra Usurelu: La ultimul concert pe care l-am avut, pe 30 august, pentru ca eu si Bobby am implinit un an de la cununia noastra civila si toata lumea ne-a facut o surpriza.

Septimiu Urzica (the dAdA): Cele de care nu ne aducem aminte sunt cele mai tari petreceri.

Mihai Ungureanu (the dAdA): Cand am fost la Chisinau, eram intr-un club plin de rusi si noi ne-am dus si am vorbit cu DJ-ul sa bage Subcarpati – Limba romana (Balada Romanului).

TONICA: Daca ar fi sa scoatem alcoolul din ecuatie, ce ar mai ramane ca o petrecere sa iasa bine?

Mihai Ungureanu: daca scoatem alcoolul din ecuatie, petrecerea este foarte misto doar daca oamenii de langa tine sunt foarte misto.

Alex Velea: Noi putem sa ne distram si fara sa bem. Eu pana la 22 de ani nu am consumat alcool, nu-mi placea nici berea. Si nici acum nu-mi place, imi place starea aia de euforie, dar alcoolul in sine nu-mi place.

Bobby Stoica: Pe la 20 si ceva de ani, daca scoti alcoolul din ecuatie, e cam greu sa ramana party. Dureaza putin si se schimba lucrurile, poate sa ramana party si cu o discutie buna, cu o muzica buna. Cel mai  bun party este pana la urma acela la care ajungi cu omul cel mai apropiat de tine.

Text: Bianca Badescu