Alte celebrităţi care au pierdut lupta cu noul Coronavirus

Cântăreţul John Prine, actorul Allen Garfield şi actorul Jay Benedict au pierdut lupta cu noul coronavirus şi s-au stins din viaţă la vârsta de 73 de ani,  80 de ani şi respectiv 68 de ani.Cele trei celebrităţi au decedat în urma complicaţiilor apărute în timpul tratamentului împotriva Covid-19.

Câştigător de premii Grammy şi unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai secolului trecut, John Prine a învins de două ori cancerul şi a suferit mai multe atacuri de cord de-a lungul vieţii. Duminică, artistul a încetat din viaţă, familia făcând anunţul luni.

Actorul american Allen Garfield, cunoscut pentru roluri în filme precum „Nashville”, „The Conversation” şi „The Stunt Man”, a murit zilele astea, iar actorul, care l-a jucat pe Russ Jordan în „Aliens” şi a apărut în „The Dark Knight Rises”, Jay Benedict a murit pe 4 aprilie din aceleaşi cauze.

În ultima perioadă s-au stins din viaţă mai multe celebrităţi din cauza infecţiei cu noul coronavirus, printre care şi Alan Merrill, Adam Schlesinger, Bucky Pizzarelli, Floyd Cardoz, Mark Blum, Sergio Rossi şi prinţesa Maria Teresa a Spaniei.

Vezi aici vedetele care au fost infectate cu Covid19.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images