Charles&Ron – Designerii maltezi cuceresc Sibiul

A cincea zi a celei mai mari saptamani a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a stat sub semnul ploii. Si cum la Feeric pare ca deja este o traditie sa ploua, stropii de la lasarea serii au adaugat un plus de spectaculozitate prezentarilor de ieri. Prima prezentare a zilei a transformat curtea interioara a Palatului Brukenthal intr-o mare pasarela pe care au defilat modelele purtand creatiile designerilor maltezi Charles & Ron, aflati pentru a treia oara consecutiv la Feeric Fashion Days. „De fiecare data cand venim aici, ne simtim minunat. Am intalnit multi oameni prietenosi si ne bucuram enorm sa ne aflam printre designerii invitati si anul acesta la Feeric” declara Ron van Maarschalkerweerd.O afacere din tata in fiu

Le place in Romania, de aceea s-au intors an de an sa ne prezinte creatiile noi: ”Intotdeauna e minunat aici in Romania. Pentru noi e o experienta extraordinara iar anul viitor vom reveni cu siguranta”, declara cealalta jumatate a brandului, designerul Charles Borg.

„Am avut mereu o inspiratie catre arta. Provin dintr-o familie de croitori, astfel ca am inceput sa creez rochii de la o varsta frageda, cam pe la 10 ani […] Colectia e inspirata din tumultul unei piete malteze, are multa matase și multe decoratiuni florale” completeaza acesta.

Text: Catalina Buzdun